Părinții ăștia ne demonstrează cât de caterincă este atunci când copiii pleacă de acasă la facultate

Share
Tweet
Familia Piper

Toți părăsim cuibul familiei la un moment dat, unii mai devreme, alții mai târziu. Poate nu-i chiar cel mai ușor moment, dar te-ai gândit vreodată că părinții tăi se pot simți liberi după ce-ți iei zborul?

Bine, nu zice nimeni că n-o să mai primești telefoane zilnice (ai mâncat, te-ai îmbrăcat, ai grijă să nu răcești, vezi cum te întorci seara acasă), însă, cel mai probabil, pentru că oameni suntem, și ei se vor simți bine fără tine.

Părinții de mai jos sunt exemplul perfect pentru asta – adulți care au reușit să-și crească copiii ok și care au celebrat faptul că cei mici s-au maturizat și au plecat la facultate.

Vicky și Jeff Piper (din Ohio) sunt căsătoriți de 25 de ani și au doi copii. Începând cu această lună, casa le-a rămas goală.

Vicky a declarat pentru Buzzfeed News faptul că fiica ei, Caitlyn, a plecat deja de un an să studieze în Sydney, Australia. S-a obișnuit repede cu ideea și cu lipsa unui copil, pentru că fiul ei, Cameron, încă provoca agitația cu care era obișnuită în casă.

Recent, mai precis acum o săptămână, soții Piper au rămas singuri, după ce Cameron a plecat să studieze și să joace fotbal la o universitate de stat din Saginaw Valley.

Prietenii și vecinii i-au sunat să-i întrebe cum se simt, acum că au rămas kids-free, iar răspunsul lui Vicky i-a șocat pe toți – femeia a mărturisit că se simte excelent.

"Suntem într-adevăr, foarte bine. Da, suntem triști să-l vedem că pleacă, dar avem încredere că va fi bine, iar acum este rândul nostru să ne distrăm".

Vicky și Jeff, după ce 20 de ani s-au ocupat de copii, sunt pregătiți să se redescopere și să-și creeze noi amintiri în care ei să fie în centrul atenției.

"Ne-am iubit dintotdeauna atât de mult și am așteptat momentul asta, încă de când ei erau în liceu",  zice Vicky entuziasmată. You go girl!

Soții Piper și-au anunțat public libertatea, pe Marele Internet.

Ei au postat pe Facebook o serie de fotografii, pe care le-au făcut special cu această ocazie. Recomand cu încredere ca exemplul să le fie luat și de alți părinți, pentru că și ei merită să go wild din când în când, nu?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile