Momentul acela când stai pe profilul lui Liviu Dragnea mai mult decât trebuie

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
42
Tweet
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

În weekend-ul care numai ce a trecut, senatorii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, au ajuns în Deltă pentru a discuta probleme regionale cică, în timp de deputații au mers la Sinaia.

N-a putut lipsi și o partidă de pescuit, pe care liderul PSD a avut bunăvoința de a o împărtăși cu fanii de pe Facebook.

S-a încercat chiar și o glumă care ne-a lăsat total reci, întrucât chiar nu ne interesează cât de talentați sunt Dragnea și Grindeanu cu lansetele din dotare.

Mai mult decât atât, Liviu Dragnea a ținut morțiș să ne dovedească că este capabil să folosească emoticoane, pe lângă celelalte talente de Social Media pe care nu i le-am descoperit încă.

De ce spunem asta? Pentru că, deși ne-a scăpat, șeful PSD a făcut o greșeală gramaticală pentru care a fost taxat drastic de followerii lui, care l-au numit “agramat”.

Am mai aflat că cei trei domni au îmbrățișat ideea de pescuit sportiv. Cârcotașii ar putea spune că au chinuit peștii pentru o postare pe Facebook, dar noi nu suntem cârcotași.

Continuând, Dragnea s-a simțit jignit de internauți în urma modului în care i-a fost semnalată eroarea. Măcar acum poate ne înțelege și pe noi, restul, muritorii de rând, pentru că și noi ne simțim jigniți de fiecare dată când încearcă să ne ia de proști.

Mai jos, o parte din dialogul din care deducem că liderul PSD are mult timp liber:

Facebook/Liviu Dragnea
Facebook/Liviu Dragnea

Așteptăm bancurile cu Dragnea și Grindeanu la pescuit.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile