Cum îți amintești prima partidă de sex? Potrivit unui studiu, peste 30% din oameni regretă pierderea virginității

Share
13
Tweet
foto ilustrativ Foto: MovieStills DB

Pentru mulți dintre noi, pierderea virginității nu este o experiență pe care să ne-o amintim până la adânci bătrâneți. Iar asta o confirmă rezultatele unui nou studiu.

Un studiu realizat pe 1.000 de persoane, din SUA și Europa, a dezvăluit faptul că peste 30% dintre oameni regretă pierderea virginității. Cercetarea s-a axat pe experiențele lor sexuale, despre modul în care aceștia s-au simțit în timpul sexului, dar și pe miturile sexuale pe care oamenii încă le cred.

Studiul a confirmat ceea ce majoritatea dintre noi bănuiam deja. Aproape jumătate dintre femei își regretă primele contacte sexuale, din cauza faptului că și-au pierdut virginitatea la timpul nepotrivit.

16% dintre reprezentanții ambelor sexe au recunoscut că au făcut sex pentru prima oară în stare de ebrietate, iar 5% au mărturisit că au întreținut relații intime cu persoanele pe care le-au cunoscut de foarte puțin timp.

Dar și lipsa iubirii față de partenerul lor a fost printre primele motive pentru care pierderea virginității s-a dovedit a fi o experiență neplăcută.

Se pare că mulți dintre noi încă mai simt că sexul și dragostea trebuie să fie strâns legate între ele, este una dintre concluziile studiului.

Sondajul s-a axat și pe miturile sexuale care încă predomină în Europa sau America. S-a dovedit că 70% dintre oameni încă mai cred că sexul cu prezervativ este mai puţin plăcut.

Până la două treimi dintre americani, barbați și femei, cred că dacă un bărbat are brațe sau picioare mai mari, acestea corespunde dimensiunii penisului său. Jumătate dintre americani cred, de asemenea, că dacă consumi ananas înainte de actul sexual, gustul spermei se va îmbunătăți.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile