Poți să devii și tu milionar – Astea sunt câteva dintre secretele succesului

Share
Tweet
bani Foto: gettyimages

Mai ții minte cum visai când erai copil?

Te vedeai un om de afaceri de succes, cu mulți bani în cont. Poate că nu e încă momentul să renunți la acest vis. Calea spre succes poate fi atinsă dacă primești puțină instruire.

Copiii de bogătași nu au nicio problemă financiară atunci cand ajung adulți. Ei știu cum să investească și să-și administreze banii în mod corespunzător. Cum reușesc? Au un exemplu chiar în casa lor.

Steve Siebold a descoperit secretul succesului oamenilor bogați. A petrecut mai bine de 34 de ani intervievând peste 1200 de milionari.

Steve era un student fără niciun ban, când a decis că vrea să devină bogat. Așa că a hotărât să-i studieze pe unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Astfel, chiar el a reușit să devină unul dintre milionarii lumii.

Oamenii bogaţi consideră că este mai important să fii educat decât să te distrezi. Oamenii din clasa de mijloc citesc romane, tabloide şi reviste de divertisment”, spune Siebold.

Înconjoară-te cu oameni de succes

Alege-ți mentori și profesori care să te inspire. Doar așa poți să înveți cum să faci bani. De oameni buni care să te sprijine necondiţionat, munceşte din greu, şi ai multă răbdare.

Andrew Carnegie, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din SUA, susține că ideea este aceea de a te înconjura de oameni talentaţi, care împărtăşesc aceeaşi viziune cu a ta, pentru că mai multe minţi „luminate” sunt, cu siguranţă, mai puternice decât una singură.

Investește în lucrurile potrivite

Dacă te concentrezi pe a fi bogat, nu trebuie să uiți celelalte lucruri esențiale. Indentifică lucrurile care chiar ţi se potrivesc şi pe care le poţi pune în aplicare.

Alege un loc de muncă care te face fericit

Este important ca profesia ta să nu fie doar o activitate profitabilă. Dacă te simți în largul tău și muncești cu drag, ăsta este un mare plus pentru contul tău bancar. La urma urmei, și pentru tine.

Gândește cu atenție

Oamenii bogați au altă mentalitate și alte obiceiuri decât cei săraci. Gândirea este o disciplină. Dacă vrei să fii mai bun la ea, antreneaz-o.

"Atenţia este o resursă zilnică finită şi poate bloca productivitatea. Indiferent de rezistenţa psihică, există întotdeauna un prag pe care, atunci când îl treci, rişti să cazi în cealaltă extremă”, mărturisește Tucker Hughes, care a devenit milionar până la vârsta de 22 de ani.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile