Primul lucru pe care îl vezi în această imagine va dezvălui cea mai profundă frică subconștientă a ta

Ioana Motoc

HOT on Web
Share
Tweet
Frici subconștiente/Sursă foto: ideaspots.com

Toți avem temeri, iar șansele sunt ca acestea să fie mai mult inconștiente decât conștiente.

Imaginea aceasta te poate ajuta să determini care ar putea fi acele temeri. De fapt, primul lucru pe care îl vei vedea în imagine este cel care te va ajuta să descoperi care ți-este cea mai mare frică.

Care a fost primul lucru pe care l-ai observat atunci când ai privit-o pentru prima dată?

1. Fetița

Fetița simbolizează temerile reprimate provenite din emoțiile copilăriei.

Aceste tipuri de emoții reprimate sunt foarte frecvente și pot apărea în viața ta de adult ca dependențe sau dorințe necorespunzătoare.

Este vorba despre o reflecție asupra relației cu mama ta. Dacă nu era afectuoasă atunci când erai mic/ă, acest lucru poate duce la propria frică de a lua decizii sau chiar de responsabilitate, în general.

Indiferent de ceea ce este reprimat, trebuie să accepți că s-a întâmplat în copilărie și că trebuie să-ți rezolvi problemele.

2. Fluturele

De obicei, asociem fluturii cu sensuri ușoare, pline de speranță, pozitive, dar ele pot fi și o reflectare a temerilor legate de noi începuturi sau chiar de moarte.

Poate fi vorba de o reflecție asupra temerii de a pierde sau de a nu profita de oportunități. De asemenea, poate însemna că nu ți-ai permis să-ți manifești durerea în urma pierderii cuiva apropiat.

3. Căpșuna

Căpșuna reprezintă inima, mai ales pentru că este plasată în centrul imaginii. Dacă aceasta este ceea ce ai văzut mai întâi, trebuie să te uiți în interior. Și, mai ales, trebuie să te uiți la sentimentele și la temerile legate de iubire.

Acest lucru poate avea legătură cu anii copilăriei (și modul în care părinții și-au exprimat iubirea față de tine sau reciproc) sau se poate referi la relații mai recente. Poate să fie chiar o teamă față de relațiile viitoare.

4. Păianjenul

Scoși din context, păianjenii sunt, de obicei, una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor. Aici, însă, ca simbol al temerilor noastre inconștiente, ei se referă la ideea lipsei de siguranță.

Poate avea legătură cu mediul nostru fizic actual sau ar putea fi o reflectare a mediului nostru emoțional sau chiar spiritual.

Indiferent de caz, a vedea mai întâi păianjenul este o reflecție a incapacității de adaptare, a fricii de a trăi pe deplin viața.

5. Copacii

Dacă ai văzut mai întâi copacii, acest lucru are legătură cu rădăcinile tale sau se poate referi la o fractură emoțională de care te temi, un mod în care te simți rupt de ceva.

Teama de a fi fracturat emoțional este incredibil de comună și se poate referi la o situație stresantă în care te simți tras în direcții diferite. Se poate referi și la îndoielile și incertitudinile tale.

În acest caz, e bine să se meargă pe intuiție.

6. Animalele de pluș

Jucăriile semnifică confort pentru majoritatea copiilor, aceasta fiind și starea pe care o cauți - o modalitate de a-ți fi mai puțin frică de temerile proprii.

Jucăriile din această imagine reprezintă o teamă subconștientă de teama în sine, faptul că este posibil să nu poți găsi confort. Acest lucru poate apărea din cauza traumelor din copilărie, în care nu ai fost tratat în mod corespunzător sau alte situații în care ai fost lăsat să încerci să faci față unui lucru pentru care nu aveai abilitățile sau/și instrumentele necesare.

Adesea, aceste tipuri de situații duc la teama de a te confrunta cu necunoscutul, pentru că vei avea tendința de a evita repetarea unor astfel de neplăceri. Cu ajutorul practicii, totuși, poți să-ți construiești setul de instrumente, astfel încât să fii gata să te confrunți cu tot ceea ce este nou și imprevizibil.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile