Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat degeaba: nunta regală e fix zero în ochii lui Dumnezeu

Share
86
Tweet
Erezia Regală Foto: Youtube

Ereticii ăștia vor continua să trăiască în păcat, iar copiii lor nu vor putea fi botezați pe bune.

Aberații de-astea scrie un autor anonim pe Ortodox INFO, revoltat de faptul că toată lumea vorbește de bine o „nuntă falsă”, o „cununie a ereticilor”. Prințul Harry, fiul prințului Charles, și actrița Meghan Markle s-au căsătorit sâmbăta asta la Castelul Windsor și, chiar dacă a fost o nuntă restrânsă, evenimentul a făcut înconjurul lumii prin presă.

Mirii au avut parte chiar și de o ceremonie religioasă oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Tocmai asta i-a scos din minți pe cei de la Ortodox INFO: „religia anglicană în care se cunună cei doi este eretică, adică înafara Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este validă, iar ei vor trăi ca și până acum, în păcat, vor avea copii a căror botez nu va fi nici acela valid”.

Practic, Ortodox INFO spune că toată lumea care nu-i creștin-ortodoxă va ajunge în Iadul creștin-ortodocșilor. Asta înseamnă88% din populația planetei – vreo 6,7 miliarde de oameni – urmează să ardă în flăcări eterne pentru că nu împărtășește viziunea BOR asupra lumii.

Prințul Harry și Meghan Markle Foto: Youtube

De ce sunt bigoții ăștia convinși că așa stau lucrurile? Pentru că un anume Ciprian, zis Sfântul, ar fi spus în anul 256 următoarea chestie: „începutul dezbinării s-a făcut prin schismă; iar cei ce s-au lepădat de Biserică n-au mai avut harul Duhului Sfânt peste ei, căci a lipsit comuniunea prin întreruperea succesiunii. [...] Cei ce s-au rupt, devenind mireni, n-au avut nici putere de a boteza, nici de a hirotoni; nici nu puteau da altora harul Duhului Sfânt”. Practic, îți pierzi puterile magice dacă spui „Nu” Bisericii.

Conform CreștinOrtodox.ro, Sfântul Ciprian a fost „vrăjitor, filosof și slujitor al zeului păgân Apolo”. Nu toată viața, dar oricum...

În plus, „învățătura” lui Ciprian e preluată dintr-o scrisoare a Sfântului Vasile cel Mare adresată Episcopului Iconiei din Frigia (?). Vorbim despre un text scris 118 ani mai târziu, deci Vasile a preluat și el informația de la alții, că live n-avea cum să o audă. Deci Ortodox INFO își pune toate speranțele într-o informație la (cel puțin) mâna a treia. Ca și cum ai juca Telefonul fără Fir și ți-ai regândi întreaga viață pe baza a ce aude ultimul din joc.

Ca să nu mai vorbim despre absurditatea acestei mentalități egocentrice. „Noi deținem adevărul suprem, noi știm exact ce-i place și ce nu-i place lui Dumnezeu. Voi – restul de 88% - o să suferiți o eternitate din cauză că nu faceți ca noi”. Bine, Ortodox INFO, fie cum ziceți voi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile