Recunoaște ce tip de suporteri ai în gașca ta de prieteni

Share
10
Tweet
Foto ilustrativ

Recunoaște, fie că-ți place fotbalul sau nu, e imposibil ca în gașca ta de prieteni să nu ai câțiva pasionați, personaje interesante care se transformă atunci când vine vorba de un meci, mai ales de unul important.

Tot ce trebuie să faci este să te gândești cu atenție la comportamentul lor și să-i identifici după o categorie. Îți las câteva variante mai jos, dar aștept și de la tine completări, în secțiunea de comentarii de mai jos.

Foto ilustrativ

Adevăratul

Suporterul adevărat e genul care nu-și face planuri atunci când vorbim de un meci important, ba chiar și de unul local (mai ales dacă-i joacă echipa preferată).

El știe tot ceea ce s-a întâmplat în fotbal în ultimii ani - de la momente speciale, la jucători de elită, transferuri și până la gafe memorabile.

Înainte să-ți faci program cu el, trebuie să-l întrebi dacă e vreun meci în ziua respectivă, iar dacă ai vreo întrebare despre fotbal, el e omul tău.

Confuzul

Suporterul confuz este prietenul tău care vrea să petreacă timp cu gașca, chiar dacă asta înseamnă să urmăriți un meci împreună.

El nu prea le are cu fotbalul, întreabă mereu cine cu cine joacă, dar și despre diferite tehnici de atac pe care nu prea le înțelege.

Poate fi destul de enervant pentru Suporterul Adevărat, dar e atât de entuziast la ideea de a face lucruri alături de prieteni, încât n-ai cum să te superi pe el.

Supărăciosul

Aici aveam de-a face cu un specimen special - suporterul supărăcios. El ține clar cu anumite echipe și este dedicat în totalitate lor. Nivelul său de entuziasm scade sau crește în funcție de golurile pe care echipa lui favorită le dă.

În cazul unui meci pierdut, supărăciosul, ai ghicit bine, se supăra - trântește, bodogănește, își pune mâinile în sân și-și mai comandă o bere să-și aline suferința.

În astfel de momente, se transformă într-un arici și trebuie să-i dai răgaz o vreme, să-și revină la normal. Haide, că vor mai fi meciuri!

Foto ilustrativ

Pasionatul

Suporterul pasionat este și suporterul gălăgios. La fel ca supărăciosul, el are echipe preferate și trăiește trup și suflet meciurile în care ele sunt implicate.

Comentează tot meciul, bate din palme, urlă, iar dacă vorbim de o victorie, atunci treaba e clară - își ridică tricoul și totodată și corpul de pe scaun și începe să-i ia la îmbrățișat pe toți amicii prezenți. Ideal ar fi să mergi cu el pe stadion, mediul unde se va integra perfect!

Aspirantul

Suporterul aspirant este și ușor enervant, dar cel puțin încearcă. El e genul care încă nu are o bază de informații solide cu privire la fotbal, dar este dispus să învețe.

Din păcate, nu observă și notează, ci și face foarte multe comentarii în timpul unui meci.

Își dă cu părerea ca un expert, chiar dacă de multe ori nu are dreptate. Prietenii îl încurajează, dar au grijă să-i și spună când greșește. Doar așa învață, nu?

Tu ce fel de suporter ești? Ești antrenor sau altceva? Rezolva quiz-ul și Hyundai te poate conduce direct la Campionatul Mondial din Rusia. Să faci pe antrenorul direct din tribună. Succes!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile