Cel mai bun zvon pe ziua de azi - Regina se uită la "The Crown" și-i place la nebunie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
The Crown

Regina Marii Britanii are 91 de ani, dar asta nu înseamnă că nu este la curent cu cele mai noi producții cinematografice - să nu uităm că, de-a lungul vieții, ea a vizitat mai multe platouri de filmare de la seriale celebre, cum ar fi Game of Thrones.

Booon, acestea fiind zise și stabilind deja că Regina e cool, în presa modernă a apărut un zvon care tare ne-ar plăcea să fie adevărat - Elisabeta a II-a se uită la "The Crown" și-i place la nebunie.

The Crown

Informațiile vin de la o "senior royal source" care ar fi spus celor de la Sunday Express că Majestatea Sa ar fi văzut deja cele 10 episoade ale seriei. Regina a ajuns să vadă serialul la insistențele fiului său mai mic, Prințul Edward, și ale soției acestuia, Sophie.

Cuplul o vizitează des pe Regină la Windsor, unde iau cina în fața televizorului.

"Happily, she really liked it, although obviously there were some depictions of events that she found too heavily dramatised", a spus sursa regală.

Regina

Până la confirmări oficiale, toate cele de mai sus rămân la stadiul de bârfă, însă nu pot spune că nu e fun să mă gândesc la o lume în care Regina se uită pe Netflix la un serial despre viața ei din tinerețe și zâmbește nostalgic.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile