Revelion ca-n poveste: ce rochii de seara alegem pentru o aparitie de senzatie?

Share
Tweet
rochii_seara_paiete

Revelion ca-n poveste: ce rochii de seară alegem pentru o apariţie de senzaţie?

Oficial a început numărătoarea inversă până la Revelion. Te-ai pregătit temeinic pentru cea mai aşteptată noapte din an? Cu siguranţă ai făcut deja rezervare la petrecerea care te-a încântat cel mai mult, dar ţinuta ai pus-o la punct? Noaptea de Revelion trebuie să fie fabuloasă din toate punctele de vedere, aşa că este important să îţi dai puţin mai mult interesul decât o faci în restul anului şi să atragi toate privirile. Tocmai din acest motiv decizia ta poate fi extrem de grea. Ştii cum e: atunci când te străduieşti prea mult, există şanse maxime să o dai în bară. Dacă şi tu te afli în aceeaşi situaţie, nu este cazul să te lamentezi – ţi-am pregătit câteva idei de rochii de seară cu care nu ai cum să dai greş.

Paietele – must-have-ul acestui sezon

Dacă îţi place să fii mereu în centru atenţiei şi nu te mai saturi să auzi laude, atunci trebuie să porţi paiete. Noua colecţie de rochii de seara Bogas cuprinde o mulţime de modele absolut fermecătoare, create special pentru acest sezon plin de strălucire şi la propriu, dar şi la figurat. Alege negru pentru o apariţie clasică, cu care să nu rişti foarte mult sau optează pentru culori puternice care să te scoată din anonimat. Atenţie, însă, la accesorizare. Este indicat ca atunci când porţi astfel de rochii de seară să le asortezi cu încălţăminte din velur sau catifea şi să nu exagerezi cu accesorizarea.

Catifea pentru seducţie maximă

Catifeaua este, fără îndoială, unul dintre cele mai rafinate şi elegante materiale. Indiferent că vorbim despre rochii de seară, costume sau salopete, nu ai cum să dai greş cu o asemenea alegere. Se mulează perfect pe formele corpului şi îţi conturează o siluetă demnă de invidiat. Dacă alegi un model care are nevoie de accesorizare, atunci optează pentru perle sau bijuterii preţioase, care să pună materialul rochiei în valoare. Alege încălţăminte din piele lăcuită sau sandale cu barete fine accesorizate cu pietre strălucitoare.

Rochii de seară lungi pentru un Revelion că la carte

Dacă vei petrece noaptea dintre ani într-o locaţie exclusivistă sau la restaurant, poţi să alegi cu încredere o rochie lungă. Vor fi o mulţime de fete care vor adopta această strategie, aşa că nu trebuie să te temi că vei fi „overdressed”. Până la urmă, vorbim despre Revelion, iar acum este şansa ta să adopţi orice ţinută îţi doreşti fără să te temi că vei exagera. Există nenumărate modele de rochii de seară lungi, aşa că este imposibil să nu găseşti un model în care să te simţi bine şi fizic, dar şi mental. Poţi alege o rochie neagră pentru un look clasic sau să te orientezi către ceva spectaculos. Un model cu paiete sau alte aplicaţii deosebite ori un croi ieşit din comun pot să facă diferenţa într-o noapte atât de specială.

Mai ai timp câteva zile să-ţi achiziţionezi ţinuta de Revelion. Descoperă colecţia de rochii deseară Bogas şi asigură-ţi o noapte fabuloasă! Tu ce model alegi să porţi în noaptea dintre ani?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile