(P)Rochia potrivită pentru seara de Revelion – cum să arăți impecabil, purtând o rochie scurtă

Share
13
Tweet

Noaptea dintre ani este nu doar despre emoția unui sfârșit și totodată a unui alt început. Este despre petrecerea mult așteptată și binemerită, dar și despre ținute care mai de care mai spectaculoase. Toate femeile se simt într-o întrecere, într-o cursă despre stil și tot ce înseamnă modalitatea potrivită de a ieși în evidență.

Care sunt primele lucruri la care te gândești când trebuie să alegi o rochie pentru o astfel de ocazie specială? Eleganţă, opulență, ceva spectaculos, dar care să îți vină bine și să îți și permită mișcări ample. Multe dintre femei asociază toate acestea cu rochiile lungi. Iată deci că poți fi altfel cu o nouă șansă de a fi unică, întocmai alegând să te orientezi spre rochii elegante scurte.

Rochiile scurte, o alegere inspirată

Lungimea nu este un reper strict pentru care o ținută nu poate fi catalogată drept elegantă. Atenție însă, în funcție de croi și design nu vei dori să depășești o limită, astfel că nu pune lungimea cu alte detalii într-o competiție. Rochia scurtă poate compensa cu mâneci lungi sau trei sferturi, cu linia de tip bărcuță, alungită peste umeri însă fără să îi lase dezgoliți.

Pentru cele care doresc să își găsească sursa de inspirație, dar și de achiziție de ce nu magazinul online Dyfashion este o recomandare. Cu peste 800 de modele de rochii se vor găsi și opțiuni care să corespundă cu ceea ce își dorește fiecare, în funcție de lungime, de stil, material, culori etc.

Recomandări

Fiecare femeie este diferită și pentru silueta ei o altfel de rochie se consideră a fi una potrivită. Însă în linii mari, atunci când vine vorba de rochii scurte pentru o petrecere de Revelion se pretează un stil mai pompos, mai pretențios. Partea bună este că în cadrul magazinului sus amintit se va găsi o întreagă categorie dedicată acestui tip de rochii, astfel că oferta generoasă va încânta pe toată lumea.

Rochia aurie – din lurex, numită Moze în colecția de la Dyfashion este în egală măsură sexy și în trend. Aceasta se mulează pe corp, are un croi conic, fără mâneci și cu un decolteu de tip V. Îți va accentua fiecare parte a corpului și va crea și acel efect de alungire, grație îmbinării de material ce subtil denotă o linie verticală, dispusă central.

Rochia neagră – este mereu la modă și mereu o alegere bună. În varianta pentru party, de rochie scurtă, poți încerca stilul Moze. Are mâneci lungi, însă din tulle, cu inserții de paiete colorate. Un croi drept, potrivit oricărei siluete, cu o simplitate ce pare să fie suficientă pentru petrecerea dintre ani. O poți accesoriza destul de mult, cu o poșetă drăguță, pantofi colorați sau cu bijuterii strălucitoare.

Rochia din catifea – dincolo de cromatica rochiei, aleasă și ea cu grijă întrucât vei dori să fii unică, ține cont și de material. Acesta trebuie să fie calitativ, dar și elegant, iar catifeaua întrunește ambele condiții. Poți opta pentru o rochie mulată Mara, petrecută, cu mâneci ¾. În loc de clasicul roșu, poți fi seducătoare cu bordo.

Acestea fiind spuse îți rămâne să decizi ce minunăție de rochie îți vei alege. Dyfashion îți propune destul de multe stiluri, așadar alege după ce cântărești îndeaproape ce îți este potrivit și plăcut inimii. 

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile