Românii sunt în stare să pupe orice icoană, inclusiv a Sfintei Angelina Jolie

Share
479
Tweet
Sfânta Angelina Jolie... pardon, Epiteta din Grecia
Sfânta Angelina Jolie... pardon, Epiteta din Grecia Foto: YouTube/Observator TV

Domn’e, dacă icoana plânge, înseamnă că-i minune de la Dumniezău. Ce altceva să fie?

Poate ai mai auzit de farsa asta, că nu-i breaking news. Eu abia azi m-am împiedicat de ea pe net și voiam neapărat s-o arăt mai departe. E vorba despre un experiment social făcut de reporterii Observator: au printat și înrămat o poză cu Angelina Jolie, i-au stropit ochii cu două picături de mir și s-au apucat să le-o arate oamenilor pe stradă. Rezultatul e pe cât de trist, pe atât de previzibil.

Foto: YouTube/Observator TV

Nicio secundă nu și-au pus intervievații problema că lacrimile alea ar putea fi un truc. Nici faptul că n-au mai auzit vreodată de Preacuvioasa Epiteta din Grecia nu li s-a părut suspect. N-au observat nici vreo asemănare fizică între Epiteta și Angelina Jolie, deși sunt una și aceeași persoană.

E minune de la Dumnezeu, lăsată pentru noi, toți”, exclamă convins un bărbat. O femeie își scoate baticul din cap ca să șteargă lacrimile bietei Epiteta, după care îi sărută evlavios mâna. Uite clipul:

Fie, nu vedem în reportaj decât patru indivizi păcăliți de farsa asta. Plus două femei care au recunoscut actrița, pentru că nu trăiesc sub o piatră. Partea tristă e că nici nu avem nevoie să vedem o sută de inși pupând „icoana” ca să ne convingem că s-ar găsi. Sute, probabil mii de români ar săruta mâna Angelinei Jolie din poză fără să stea pe gânduri, la fel cum dau share și comentează cu „Amin” la orice balivernă de pe Facebook.

Foto: YouTube/Observator TV

Scopul experimentului a fost să-ți arate cât de ușor e să faci niște bănuți pe stradă. Nu trebuie să cerșești, nu trebuie să furi. Trebuie doar să printezi o icoană și să-i umezești ochii, iar imaginația românilor se va ocupa de restul tranzacției.

Așadar, să nu te miri dacă găsești vreodată în casa cuiva icoana asta cu Sfântul Ewan McGregor, în rolul Preacuviosului Obi-Wan Kenobi:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile