Ei sunt dovada că dragostea adevărată există - S-au cunoscut la grădiniță și s-au căsătorit după 20 de ani

Share
57
Tweet
Matt si Laura Foto: elitedaily.com

Citim peste tot că adevărata dragoste rezistă timpului, distanței și tăcerii și că ce este al tău, al tău va fi, oricum.

Dar într-o societate în care relațiile se termină la fel de fulgerător cum au început, e greu să crezi că iubirea poate trece peste toate testele vieții.

Matt și Laura sunt doi tineri care ne demonstrează că dragostea adevărată există. S-au cunoscut la grădiniță și s-au căsătorit după 20 de ani.

matt-laura Foto: elitedaily.com

Încă de la vârsta de 3 ani au cei mai buni parteneri de joacă, însă după ce au terminat grădinița drumurile lor s-au despărțit și nu au mai ținut legătura.

"Când eram copii Laura m-a învățat cum să mă dau în leagăn și cum să desenez dealuri. Îmi amintesc cu plăcere cum jucam ascunselea și cum alergam unul după altul prin curtea grădinitei", povestește Matt.

matt-laura Foto: elite-daily

Într-o postare pe contul de instagram "The Way We Met" Matt mărturisește că prima amintire din copilărie care îi vine în minte este el stând în fața clasei și declarându-i Laurei dragostea pe care i-o poartă. Băiatul i-a promis fetiței la acea vârstă fragedă că se va căsători cu ea.

Dar după grădiniță, cei doi prieteni nu s-au mai văzut o lungă perioadă de timp.

Însă la începutul liceului, soarta i-a adus din nou împreună, cei doi ajungând să învețe la același liceu.

Matt si Laura Foto: elitedaily.com

La două săptămâni după ce s-au regăsit au ajuns să formeze un cuplu.

La 23 de ani, la fix 20 de ani de la promisiunea făcută la grădiniță, Matt și Laura s-au căsătorit, demonstrând că poveștile de dragoste ca în basme există cu adevărat.

nunta Foto: elitedaily.com

Mai mult, Matt a cerut-o pe Laura de soție în grădinița în care s-au cunoscut.

cerere casatorie Foto: elitedaily.com

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile