Se caută om pentru un job de VIS: ai grijă de 55 de pisici pe o insulă din Grecia și fii plătit pentru asta

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
62
Tweet
Dacă pisicile sunt viața ta

Pisicile sunt viața ta? Dacă da, a apărut o ofertă de job superbă, fix pentru oameni ca tine. Ce-ai zice dacă, timp de câteva luni, te-ai muta pe o insulă minunată din Grecia, unde să ai grijă de 55 de pisici?

Dacă pisicile sunt viața ta

God’s Little People Cat Rescue, un sanctuar al pisicilor de pe insula Syros, are nevoie de un om care să aibă grijă de felinele pe care le au.

Să ai în jurul tău, zilnic, 55 de pisici, e deja un mare BONUS, dar job-ul este plătit, ți se asigură cazare și mai ai și o grădină privată de care să te bucuri după bunul plac.

În mod evident, trebuie să ai mult timp la dispoziție, deoarece job-ul e unul de lungă durată și va trebui să stai 6 luni minimum.

E nevoie de cineva care iubește pisicile, care să le ducă la veterinar în caz de nevoie (trebuie să știi să conduci pentru asta) și să se joace cu ele zilnic.

Ele vor fi prietenele tale

Ah, toate cheltuielile pentru pisici, cât și pentru casă sunt plătite. Prima luna va fi una de voluntariat (însă nu vei plăti pentru cazare), iar apoi vei primi un salariu. Toate detaliile de care ai nevoie le vei găsi aici.

Dacă ai nevoie de o escapadă, atunci ăsta-i jobul pentru tine. Ce zici?

Vei sta aici

Uite și câteva lucruri care-ți pot fi de folos:

Cum să-ți iubești pisica astfel încât ea să te înțeleagă

Am descoperit de ce toarce pisica ta

De ce n-ar trebui să ai încredere în pisica ta

Ce crede pisica ta despre tine

Dacă pisicile sunt viața ta

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile