Secretele oamenilor de succes pe care le poți adopta și tu –Lucruri pe care le fac în fiecare dimineață

Share
Tweet
rutina de dimineata Foto: shutterstock.com

Modul în care începem dimineața are un impact important asupra calității restului zilei.

De exemplu, o stare de nervozitate îi va face pe mulți dintre noi să se simtă stresați si să grăbească activitățile dimineții pentru a ajunge la timp la locul de muncă.

Dar care este cel mai bun mod de a ne petrece diminețile dacă vrem să avem o zi de succes? Am răsfoit cartea "My Morning Routine" în speranta de a găsi strategia finală pentru a începe ziua și am găsit mai multe idei decât am crezut că este posibil. Ceea ce am învățat este că nu există o rețetă secretă pentru a începe ziua, dar totul ține de ceea ce funcționează pentru tine.

Acum, pentru unii, aceasta este o veste bună. Ideea existenței unei diete, a antrenamentelor, a unui partener sau a unei rutine care să remedieze totul sună bine. Pentru a te inspira și pe tine în găsirea unei rețete perfecte a rutinei de dimineață, am adunat câteva ponturi de persoane de succes din "My Morning Routine”. Enjoy!

Tyler Cowen - profesor de economie la Universitatea George Mason, autorul revistei "Average is Over"

"Mă trezesc în jurul orei 6:30 sau 7:00, beau apă minerală, mănânc un ardei gras, împreună cu brânză și păstrăv afumat".

Jillian Michaels - Formator personal, personalitate de televiziune

"De 5 ani, alarma mea te trezire începe la 6:10 în fiecare dimineață, pentru micul dejun, apoi hrănim animalele (iepure, porc, câini, păsări, găini, rațe, pești, etc.) Da, serios.

Ed Catmull - Președinte al studiourilor de animație Pixar și Walt Disney

"Mă trezesc, merg jos, și-mi fac o cafea. Folosesc trei linguri de espresso, se amestecă cu trei linguri de pudră de cacao și două de îndulcitor, am auzit ca asta te ajută să gândești mai bine; Nu am nici o idee dacă este adevărat, dar are un gust bun".

Aiste Gazdar - Fondator al Wild Food Café din Covent Garden din Londra

"Eu folosesc un ceas deșteptător ca ajutor și unul de de siguranță, dar de obicei mă trezesc chiar înainte de alarmă. Momentele dinainte de a mă trezi complet și de a sări din pat sunt foarte important pentru mine, îmi spun "eu sunt treaz" - și asta merge la toate nivelurile ființei mele, nu numai fizic, ci și mental, emoțional, și spiritual, de asemenea, devin conștient de mine, imi întind corpul, respir adânc și apoi cobor din pat".

David Kadavy - Emisiunea "The Head to Start"

"Eu nu sunt o persoană matinală, de aceea dimineața este timpul meu creativ cel mai critic. Cercetările arată că timpul nostru din afara orelor de vârf este cele mai bun pentru gândirea înțeleaptă.

Jenny Blake

"Îmi place să citesc cărți non-fictive, cu o lumânare aprinsă, timp de una-două ore până când soarele răsare. După aceea, meditez timp de 30-45 de minute înainte de a începe ziua."

Arianna Huffington - Fondator al revistei Huffington Post and Thrive Global, autorul revistei "Revoluția somnului" și "Thrive"

"O mare parte a ritualului meu de dimineață este despre ceea ce nu fac: atunci când mă trezesc, nu încep ziua uitându-mă la smartphone-ul meu. În schimb, odată ce mă trezesc, iau un minut pentru a respira profund, să fiu recunoscătoare și să-mi stabilesc intenția pentru această zi.

Elle Luna - Artist, autor al "Crossroads of Should and Must"

"În momentul de față, primul lucru pe care-l fac când mă trezesc este să-mi amintesc visele mele! Îți amintești de visele tale? 60% dintre oameni spun că nu visează deloc, ceea ce nu este adevărat. Aceștia admit că ei visează și uită 95-99% din aceste vise în primele zece minute de trezire.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile