Serena Williams a postat prima fotografie cu fiica ei, alături de un video cu momente din timpul sarcinii

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
10
Tweet
Serena Williams

Serena Williams este o luptătoare și o învingătoare, iar asta a demonstrat-o nu doar pe terenul de tenis, dar și în viața reală.

Jucătoarea de tenis a devenit oficial mamă și, așa cum ne-au obișnuit vedetele de-a lungul vremii, a postat pe Instagram prima fotografie cu fiica ei.

Ceea ce mi-a plăcut la Serena, în tot acest context, a fost și faptul că jucătoarea de tenis s-a detașat puțin de popularitatea acestui moment și a arătat public o parte din viața ei de gravidă și a recunoscut că a avut parte de complicații în timpul sarcinii.

Fix lucrurile de genul ăsta îi fac pe oameni să înțeleagă că celebritățile sunt oameni și pot fi goofy sau fericiți sau pot deveni vulnerabili, pot fi răniți cu ușurință sau pot avea probleme așa cum au și cei mai puțin faimoși, ba chiar anonimi.

Serena a prezintat-o lumii pe Alexis Olympia Ohanian Jr. (născută pe 1 septembrie 2017, în West Palm Beach, Florida) printr-o serie de story-uri pe Instagram, serie transformată într-un video de logodnicul ei, Alexis Ohanian.

Williams a povestit că după naștere a mai stat în spital 6 sau 7 zile, din cauza unor complicații, dar nu a dat detalii despre acestea (foarte posibil ca uraganul Irma să fi avut un cuvând de spus în acest context).

Clipul se încheie însă într-o notă pozitivă, una în care Serena spune - "Look who we got: We got a baby girl!". Să fie cu felicitări!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile