Însărcinată, Serena Williams a pozat goală pe coperta revistei Vanity Fair

Share
Tweet
Serena Williams Foto: Serena Williams / Twitter

Serena Williams a acceptat provocarea lansată de revista Vanity Fair și și-a lăsat burtica fotografiată.

Ediția de august a revistei o are pe copertă pe cea mai bună tenismenă a lumii. Serena a pozat fără inhibiții în toată splendoarea ei nudă.

Demi Moore a dat startul acestui trend când a pozat nud, gravidă fiind, în 1991. De atunci, tot mai multe vedete îi urmează exemplul.

Jucătoarea de tenis a oferit și un interviu în care povestește cum a aflat că este însărcinată, înainte de Australian Open, din ianuarie, după ce a făcut şase teste de sarcină, dar oferă și detalii ale poveștii sale de dragoste cu omul de afaceri Alexis Ohanian.

“Dumnezeule, nu se poate, am un turneu de jucat. Cum să joc la Australian Open (n.r. - turneu pe care l-a câştigat)? Aveam în plan să câştig la Wimbledon în acest an”, a mărturisit sportiva. Tenismena a trimis-o pe prietena ei să mai ia alte 5 teste, însă toate i-au confirmat faptul că o să fie mamă.

Williams este logodită cu Alexis Ohanian, cofondator al Reddit, din luna decembrie. Potrivit presei de peste Ocean, Serena Williams și Alexis Ohanian sunt împreună din octombrie 2015.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile