Sfaturi de a călători cu bani puțini de la tipa care a vizitat zeci de țări

Share
17
Tweet
Elise Foto: Youtube.com

Elise Cook, în vârstă de 27 de ani, și soțul ei, Domenik Palumbo, 30 de ani, au străbătut Australia timp de un an într-o camionetă.

Acum, aceștia dezvăluie câteva trucuri care i-au ajutat să reziste din punct de vedere financiar.

"Faptul că suntem mereu în mișcare și în locuri noi, precum și dorința de a explora și de a experimenta fiecare loc înseamnă că trebuie să găsim o modalitate de a avea grijă la cheltuieli", a scris Eliz pe blogul lor.

Primul sfat este să nu se subestimeze costurile de întreținere a combustibilului și a autovehiculului. Dacă conduci peste tot, cu siguranță aceasta va fi cea mai importantă cheltuială.

"Evitați consumul de combustibil în orașele mici, unde prețul combustibilului poate fi ușor mai mare. În orașele mici, trebuie doar să umpleți rezervorul dacă aveți nevoie și să transportați întotdeauna un rezervor de combustibil, mai ales dacă călătoriți în locuri îndepărtate", recomandă Elise.

Ea a adăugat că trebuie să te alături celui mai bun club de licitații, deoarece vor fi cei mai buni prieteni atunci când călătorești cu mașina.

Un alt sfat este de a vorbi cu localnicii și cu alți călători.

Elise susține că ea și soțul ei au fost în unele dintre cele mai bune locuri doar pentru că au ascultat sfaturile localnicilor. Aceștia îi îndrumau în direcția corectă, în timp ce alți călători i-au ajutat cu experiențele lor.

Alte sfaturi ale lui Elise sunt despre călătoria în străinătate. Cei doi încearcă să-și petreacă timpul liber în străinătate precum și la domiciliu, însă în ambele situații sunt atenți să nu cheltuie mai mult decât trebuie.

Potrivit lor, cardul de plată înseamnă că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la monedele și taxele asociate caselor de schimb valutar.

„Noi folosim cardul, în scopul de a a avea o asigurare atunci când călătorim“, a scris ea.

În orice caz, sfatul ei este de a evita banii cash, dar, de asemenea, și excursiile și destinațiile, care sunt și scumpe, deoarece acestea sunt populare, dar de multe ori nu sunt nici frumoase, în comparație cu alte locuri nedescoperite.

"Noi credem că este întotdeauna mai bine să experimentezi locurile într-un mod autentic, adică fără un grup de oameni din jurul tău", spune bloggerul.

Aceștia își pregătesc singuri mesele, ceea ce este mai sănătos și mai ieftin decât să meargă la restaurante.

Ei bine, data viitoare când te pregătești pentru o călătorie, încearcă să urmezi cel puțin unul dintre sfaturi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile