De ce Simona Halep nu va purta niciun brand în finala de la Australian Open

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
16
Tweet
Simona Halep

Tenisul a fost mereu considerat un sport nobil, așa că era de așteptat ca nemulțumirile în ceea ce-l privește sau în legătură cu elementele care-l caracterizează (organizare, sponsori etc.) să fi tratate, de asemenea, într-un mod diplomat.

Diplomat, dar nu banal, aș putea zice, mai ales dacă este să analizăm situația din cadrul finalei Australian Open: în meciul pe care-l va avea cu Caroline Wozniacki, Simona Halep nu va purta niciun brand.

Simona

Simona își va face intrarea pe teren în aceeași rochie roșie pe care a purtat-o tot turneul, iar asta pentru că jucătoarea numărul 1 de tenis la nivel mondial (timp de 16 săptămâni) nu are un sponsor.

Motivul pentru care Halep, în apropiere de câștigarea unui titlu grand slam, a purtat în meciul cu Angelique Kerber un cozoroc negru, cu logo-ul Australian Open (unul pe care oricine și-l poate lua de la un gift shop Melbourne Park) este pentru că a încheiat colaborarea cu Adidas.

Simona + Adidas = LOVE timp de 4 ani, dar la început de 2018 povestea s-a încheiat. Tennis.life susține că Halep și echipa ei au vrut mai mulți bani din această sponsorizare, însă Adidas a zis pas.

Simona a căutat alte sponsorizări, însă când nu a găsit nimic care să-i placă s-a întors la Adidas, dar compania deja își alocase bugetele în alte locuri.

Chiar dacă nu poartă un brand vizibil în turneu, rochia ei roșie a atras atenția într-un mod pozitiv.

"Da, oamenii mei lucrează pentru mine în privința asta. Vorbesc, dar conversațiile și negocierile abia au început. Nu am contract acum și în continuare nu port niciun brand de haine.

Vreau să fiu sigură că aleg ceva care să-mi placă și că brand-ul ales mă place, la rândul lui.

E foarte important să am un outfit frumos și să mă simt bine în acele haine. Nu mă grăbesc. Aștept să văd ce-mi va oferi viitorul", a spus Simona la început de Australian Open.

Simona Halep

Rochie-roșie-senzație a luat-o din China, aleasă după un model care i-a plăcut, și i-a venit în 24 de ore.

"Totul e pe internet acum. Am fost puțin stresată. Eu am ales modelul, dar e foarte simplu, să fim serioși. Nu e nimic special. Arătă bine, însă. Mie îmi place", a mai spus jucătoarea.

Lumea este destul de uimită de faptul că jucătoarea numărul 1 la nivel mondial nu are un sponsor, dar până una alta, rochia roșie i-a purtat noroc și ar fi tare mișto să câștige și să fie această rebelă lady in red a tenisului.

Halep

Îi ținem pumnii în cadrul finalei de mâine. Dacă vrei să o vezi live, atunci nu rata meciul de pe Eurosport, în exclusivitate, mâine dimineață de la 10:30!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile