Doar deștepții se vor regăsi în situațiile astea

Share
59
Tweet
Foto: YouTube

Pentru unii, inteligența poate fi o povară greu de suportat într-o societate care se află într-o continuă competiție și rivalitate.

Oamenii înzestrați cu un IQ ridicat au momente când se simt neînțelesi, de aceea nu simt nevoia de a vorbi foarte mult. Cu cât socializează mai des, cu atât mai nemulţumiţi de viaţă sunt, este concluzia unui studiu.

giphy

Astea sunt situațiile în care doar deștepții se regăsesc:

Anumite discuții îi plictisesc

Rare sunt momentele în care sunt puși în fața unor provocări. Iar o banală discuție îi plictisește de moarte. Pe ei îi provoacă subiectele profunde care implică arta, filozofia, știința. Iubesc provocările mentale și adoră să dezbată probleme din diverse domenii.

Gândesc și fac mai mult decât spun

Știu mai mai multe decât spun , gândesc mai multe decât vorbesc și observă mai mult decât arată.

În timp ce alții actionează, ei analizează. Nu așteaptă rezultate imediate și analizează până sunt siguri că au găsit soluția potrivită. De aceea, într-o eră a vitezei riscă să pară ciudați.

Giphy

Sunt leneși

Lenea este o caracteristică a oamenilor care au o inteligenţă peste medie. Potrivit descoperirile făcute de cercetătorii de la Florida Gulf Coast University, se pare că cei cu un IQ ridicat se plictisesc foarte ușor, iar asta îi determină să petreacă mai mult timp gândindu-se la diverse alte lucruri.

Se îndrăgostesc greu

Oamenii inteligenți sunt mai mereu singuri și se îndrăgostesc foarte greu. Motivul? Sunt mai atrași de inteligență decât de frumusețe. Persoanele cu un coeficient de inteligență ridicat tind să analizeze mai mult și sunt pretențioase când vine vorba despre cei pe care îi lasă să facă parte din viața lor.

Foto: BuzzFeed

Sunt sarcastici

Ironia este un semn al inteligenței. Așa că nu te considera răutăcios. Potrivit unul alt studiu, oamenii sarcastici au o minte ageră care îi ajută la descifrarea persoanelor din jurul lor.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile