S.O.S. Cazino: Neversea salvează simbolul Constanței, dar are nevoie de ajutorul tău

Share
78
Tweet
Cazinoul din Constanța
Cazinoul din Constanța

A sosit timpul să punem pe picioare cea mai fotografiată ruină de pe litoralul românesc! Organizatorii festivalului NEVERSEA te invită și pe tine să participi la restaurarea monumentului, dacă vrei să intri în istorie.

A doua ediție NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă din România, nu se limitează doar la muzică și distracție. Organizatorii și-au propus să-i redea Constanței clădirea cu care se mândrește cel mai mult, drept mulțumire pentru faptul că orașul găzduiește cu atâta entuziasm evenimentul.

Foto: Wikipedia

NEVERSEA și Primăria Municipiului Constanța au dat startul campaniei „S.O.S. Casino”, care țintește să reabiliteze clădirea înălțată pe faleză în 1910. Primul pas în acest sens e conservarea, etapă care se va întinde de la finalul lui septembrie până pe 14 noiembrie.

Și tu poți intra în istorie ca una dintre persoanele care au ajutat Cazinoul din Constanța să revină în formă. Până pe 1 noiembrie ai ocazia să donezi pe www.neversea.com/sos-cazino oricât consideri că merită simbolul litoralului românesc, iar organizatorii NEVERSEA vor dona la rândul lor DUBLUL sumei strânse de la noi. Kaufland România ne-a luat-o înainte: deja a oferit 10.000 Euro pentru cauza asta.

Așa arată momentan interiorul cazinoului Foto: Youtube

Edy Chereji, Director de Marketing și Comunicare NEVERSEA, își dorește ca festivalul să rămână în memoria românilor nu doar pentru muzica electronică și torturile aruncate de Steve Aoki în public: „Pe lângă festival și pe lângă ceea ce oferim în cele patru zile, noi credem și în amprenta pe care vrem să o lăsăm în comunitate, dincolo de perioada festivalului. Ne-am dorit să fim inițiatorii, dar și catalizatorii unei campanii care să pună în valoare orașul Constanța, iar obiectivul ales în acest sens este una dintre clădirile-simbol ale României, Cazinoul din Constanța. Toți cei pe care îi leagă o amintire de această splendidă clădire pot contribui și împreună o putem salva”.

Momentan, Cazinoul e atât de praf, că nici măcar n-ai voie să intri în el: „Toate ornamentele - până și pardoseala - toate sunt supuse degradării, pentru că sunt și geamurile sparte, sunt și porumbei care intră și distrug pereții”, spune arhitectul Radu Cornescu.

NEVERSEA te așteaptă în perioada 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanța, acolo unde vor urca pe scenă nume precum The Script, Scooter, John Newman sau Armin Van Buuren. Uite aici programul complet al festivalului, să știi exact când cântă fiecare artist.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile