Sosul tău preferat de la KFC a ajuns și în supermarketuri, ca să-l torni peste orice vrei

Share
56
Tweet
Sosul Glenn de la KFC Foto: KFC, via smark.ro/articol/43927/kfc-romania-face-o-miscare-de-business-importanta-pe-piata-locala-faimosul-sos

Fructe de mare cu sos Glenn, shaorma cu sos Glenn, ciuperci umplute cu sos Glenn – de-acum încolo poți include sosul de usturoi de la KFC în absolut orice fel de mâncare, fără să te mai deplasezi până la mall ca să-ți iei la pachet cutiuțele de la restaurant.

La 22 de ani de la intrarea pe piața românească, KFC a luat o decizie istorică. O decizie care trebuia implementată încă de atunci: celebrul Glenn, sosul de usturoi în care ne îmbibăm Crispy-urile până nu mai simțim gust de pui, e acum disponibil și pe rafturile supermarketurilor.

Până acum ne mulțumeam cu Gusturoiul de la Olympia, un sos aproape identic pe care-l găsești la Mega, dar căruia parcă i-a lipsit întotdeauna ceva. Sau poate absența feței Colonelului Sanders de pe ambalaj îmi păcălea mie creierul.

Revenind: Lidl e singurul lanț de magazine în care găsești sosul Glenn, momentan. Când ajungi acolo, să te uiți după sticluța asta albă de 325 g, care costă 10 lei:

Cu peste 8 milioane de cutiuțe vândute anual, sosul de usturoi e de departe cel mai de succes produs din portofoliul KFC România. „Având în vedere rezultatele excelente, dar și numeroasele studii de piață care ne-au arătat interesul crescut al consumatorilor de a avea sosul acasă, decizia de a extinde business-ul a venit firesc. Urmând aceeaşi reţetă clasică şi îndrăgită de consumatori, am dezvoltat un proiect pilot și un produs potrivit pentru piața de retail, care va fi disponibil în toate magazinele Lidl din întreaga ţară”, zice Mark Hilton, CEO la Sphera Franchise Group (corporația care deține KFC, Pizza Hut și Taco Bell).

Foto: ninulescu.wordpress.com/2014/10/11/sosurile-kfc-review

Spun că decizia asta trebuia luată în din ’96 pentru că românul și usturoiul merg mână-n mână. Sunt de nedespărțit. Nu doar din cauză că usturoiul ne protejează de vampiri, ci și pentru că sosul Glenn e un produs local, preparat exclusiv pentru restaurantele românești. Suntem singura țară din lume în care găsești la KFC sos de usturoi 24/24, 7/7, 365/365. S-a ajuns până în punctul în care KFC-urile din mai multe țări (printre care și SUA) importă „Romanian Garlic Sauce” cu ocazia Halloween-ului.

În condițiile astea, e perfect logic ca românii să aibă acces la genialul sos Glenn și în afara restaurentelor. O să se vândă ca pâinea caldă. Ba nu, o să se vândă CU pâinea caldă, să vedem ce combinație iese când îl întindem pe-o felie.

Ni s-a îndeplinit un vis. O să băgăm sos Glenn în noi până ni se va face rău și n-o să mai vrem să auzim vreodată de el. Apoi, ce urmează? Zic să ne rugăm la zeii Fast Food-ului ca și McDonald’s să-și lanseze în supermarketuri pliculețele de maioneză, fără de care cartofii prăjiți n-au niciun farmec. Sună bine?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile