Spontan sau planificat – care sex este mai bun?

Share
Tweet
Unsplash Foto: Unsplash

Aproape nimeni nu ar fi crezut că întâlnirile alea rapide și fierbinți, la propriu, par să fie plictisitoare pentru mulți dintre noi. Poveștile spontane par mai interesante, dar nu sunt într-adevăr și mai bune.

Cercetătorii de la Universitatea Ruhr din Bochum au intervievat aproape 1.000 de cupluri despre cum arată viața lor sexuală.

Studiul a constatat că acele cupluri care au avut o experiență sexuală planificată au avut parte de mult mai multă satisfacție sexuală.

Ei au fost intervievați de experți, pentru a vedea cât de deschiși sunt atunci când vine vorba de sex. De asemenea, aceștia au fost puși să evalueze partenerul în funcție de diferite criterii. De la extrovertire la conștiinciozitate și deschidere spre experiență, totul a fost analizat cu atenție.

Rezultatul: persoanele care se ocupă atent de partenerii și sentimentele lor foarte conștiincios, au parte de un sex de nota 10.

Autorii studiului explică fenomenul astfel: „Bărbații care sunt conștiinciosi, pot simți nevoia de a satisface partenerul lor sexual, care, la rândul său, le poate răspunde și cu mai multă atenție.

Deci, planificarea sexului nu este neapărat plictisitoare. Iar asta poate fi un avantaj - Calitatea și nu cantitate. Printr-o comunicare bună și deschisă cu partenerul, viața sexuală poate fi incitantă și interesantă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile