Astea sunt cele mai bune sporturi pe care le poți practica toamna asta, în natură

Share
Tweet
sport Foto: istock.com

Dacă vara s-a terminat, nu înseamnă că trebuie să uiți să faci mișcare.

La începutul fiecărei primăveri îi vezi pe toți cum trag tare în sala de sport ca să fie în formă în sezonul estival. Însă, atunci când vine frigul uită tot ce și-au promis de-a lungul verii.

Ce ai spune dacă ai încălca puțin regulile altora și te-ai ține în continuare de sport. Și pentru că vremea frumoasă încă ne permite să facem exerciții fizice, îți propunem să renunți la sala de sport și ăa te antrenezi în aer liber:

Aleargă în parc

miscare Foto: Noizz.ro

Mișcarea în aer liber înseamnă tonifierea mușchilor, o inimă sănătoasă și imunitate crescută.

Toamna este mult mai plăcut să te miști în aer liber decât în zilele fierbinți de vară.

Drumeții

Nu există niciun motiv să-ți faci griji doar pentru că nu-ți place să alergi. O excursie montană poate fi un moment bun pentru tonifiere. Munții abia te așteaptă!

drumetii Foto: istock.com

Ciclismul

Ciclismul asigură o musculatură tonifiată, un sistem osos mai rezistent, plămâni mai curați și un metabolism mai bun. Este un sport care încurajează efortul, rezistența și perseverența. De asemenea, ajută la reducerea stresului și anxietății celor care îl practică.

Tenis

Tenisul este sportul oamenilor inteligenți. Practicarea acestui sport crește mobilitatea corpului și ajută la dezvoltarea musculaturii, mai ales în zona membrelor inferioare și a spatelui. Spre deosebire de multe sporturi, tenisul se poate juca de persoane de toate vârstele.

Mountainboarding

Mountainboarding Foto: istock

Este un sport derivat din snowboarding, diferența constând în faptul că placa folosită are roți. Sportul ăsta se poate practica și pe soare, vânt sau ploaie, în oraș, dar mai ales pe munte.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile