Spune-mi ce măzgălești când te plictisești, ca să-ți spun cum ești

Share
Tweet
mazgalituri Foto: shutterstock.com

Știi momentul ăla când vorbești la telefon ore în șir cu prietena/prietenul ta/tău sau când ești într-o ședință mega plictisitoare și gândul îți zboară departe? Atunci începi să desenezi lucruri banale și faci măzgălituri, în loc să-ți iei notițe.

O să spui că toată lumea mai face asta, dar psihologii afirmă că aceste mâzgălituri neintenţionate pot spune multe despre personalitatea sau starea ta emoțională.

Tablă de șah

Sugerează răbdare şi perseverenţă. Este, de asemenea, desenul preferat al persoanelor care au tendinţa de a avea schimbări bruşte de dispoziţie.

Flori

Sugerează caracterul unui om orientat spre familie. Dacă desenezi petale mici într-un cerc, înseamnă că ai o inimă mare - preferi să o ascunzi de ceilalți.

Dacă desenezi un buchet de flori care arată vesel atunci ești o persoană sociabilă. Florile aplecate indică povara grijilor.

Fluture

Înseamnă că nu vrei să îți asumi o responsabilitate sau că nu vrei să te înhami la vreo sarcină dificilă.

Săgeți

Oamenii ambițiosi deseneaza săgeți. Dacă săgeata este ascuţită, ţinta este, probabil, ceva important – un job pe care vor să-l obţină sau o persoană pe care trebuie să o confrunte.

Vapoare şi avioane

Indică o dorinţă de scăpare dintr-o situaţie.

Casă

Ai nevoie de siguranță. O schiţă mai neglijentă, indică nemulţumiri în viaţa intima. O casă izolată, pe vârful unui munte, indică faptul că te simți singur și izolat.

O pânză de păianjen

Ar putea însemna că ești prins într-o capcană.

Nume

Măzgălirea numelui tău sau a inițialelor sugerează faptul că te bucuri să fii în centrul atenției.

Stea

Oamenii optimiști desenează stele. Dacă desenezi o singură stea, mare, îngroșata, împodobită, înseamnă că ai un scop bine definit. Stelele cu braţe egale sugerează o concentrare bună, iar cele asimetrice trădează o personalitate energetică.

Pătrate sau cutii

Dacă desenezi un pătrat, cel mai probabil vrei să controlezi o situație, iar dacă măzgălești o cutie, un cub, înseamnă ca ai o personalitate analitică, eficientă, care se poate descurca într-un context dificil.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile