Spune-mi cum dormi, ca să-ți spun cum ești

Share
47
Tweet
Pozitiile in timpul somnului Foto: Profimedia.com

Pare greu de crezut, dar poziția pe care o adopți în somn spune multe despre tine.

În urma unor studii, psihologii au stabilit că subconștientul este cel care dictează limbajul corpului. Iar pozițiile pe care le adoptăm în somn spun multe lucruri despre personalitatea noastră. Mai multe decât ar putea spune propriile cuvinte.

Dormitul pe spate

Această poziție arată că ești relaxat și optimist. Îți place să-ți trăiești viata din plin și ești plin de încredere în tine. Adori să te înconjori de oameni, să cunoști persoane noi și preferi să spui lucrurilor pe nume.

Dormitul pe burtă

Probabil ești un om atent la detalii și extrem de critic. Îți place să te simți puternic și să ai mereu ultimul cuvânt, ești încăpățânat și îți place să faci mici ironii pe seama altora.

Dormitul în poziție fetală

Sau dormitul pe o parte cu picioarele strânse sub burtă și brațele înfășurate strâns în jurul corpului sau al păturii. Acestă pozitie este modul tău de a te separa de lumea exterioară și arată faptul că ai nevoie de iubire, protecție, căldură. Tânjești după siguranță și intimitate.

Dormitul pe o parte

Cei care dorm în această poziție au o minte analitică și pot face față greutăților. Sunt calmi, generoşi, amabili şi ştiu să-şi facă prieteni şi se adaptează uşor situaţiilor noi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile