Spune-mi cum îți ții picioarele, ca să-ți spun cum ești

Share
17
Tweet
pozitia picioarelor Foto: Screenshot / Tip Hero

Limbajul corpului este la fel de important în comunicare ca și abilitățile verbale.

Psihologii subliniază faptul că o calitate a relațiilor interpersonale, precum și succesul obținerii unui loc de muncă depind de modul în care stai și de ce semnal transmite poziția corpului.

Gândește-te bine la cum stai la birou: cu picioarele încrucișate, apropiate sau depărtate? Fiecare poziție a picioarelor dezvăluie detalii despre felul tău de a fi.

Poziția 1 – Dacă stai cu genunchii apropiați și tălpile depărtate, ești genul de persoană care nu se stresează din nimicuri. Ești un om copilăros și visător, ai întotdeauna un vibe pozitiv, iar creativitatea este punctul tău forte.

Poziția 2 – Genunchii încrucișați dezvăluie o atitudine defensivă. Oamenii care au obiceiul de a-și ține permanent picioarele încrucișate au mereu idei mai bune decât restul. Sunt foarte sociali și au abilități verbale excepționale.

Poziția 3 – Reacționezi bine în situații de criză și esti foarte atent la detalii. Ești o persoană motivată și hotărâtă.

Poziția 4 - Este o poziție neutră, specifică persoanelor deschise și calme. Spun adevărul în față și nu se tem de sinceritate. Sunt niște mici genii care se pot angaja în orice conversație.

Poziția 5 - Dacă adopți această postură înseamnă că te afli pe o poziție neutră.Este mai comună la femei și le face mai feminine și mai atractive.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile