Doza de psihedelice pe ziua de azi, direct din ocean

Iris Pintiuță

Urban Culture
Share
Tweet
Them Psychedelic Oceans

Trippy...Very trippy indeed.

Oare la ce s-a referit autorul în titlu? Cine este autorul și ce treabă au psihedelicele cu oceanul? Răbdare, căci toate întrebările-ți vor fi răspunse numaidecât.

Această informație vine de la o persoană aflată la birou, plicitisită, în căutare de ceva excitement în viața ei. Când te afli în această situație dureroasă și ai trecut de mult de doza maximă de cațeluși și pisicuțe pe care o poți ingera într-o zi, începi să te întrebi, oare ce alte animale ar putea să facă orele să treacă mai repede? Dacă tu nu treci zilnic prin asta, ei bine, mulțumește-i bunuțului că eu o fac, pentru că o să-ți placă ce-ai să auzi mai departe.

Nu, nu-ți trimite nimeni acid sau ciuperci prin poștă, deși ar fi o chestie tare drăguță dacă s-ar întâmpla. Și nu, nu te pun să te uiți la mandale care-și tot schimbă culoarea și forma sau la Tony Conrad’s The Flicker. Daca n-ai văzut The Flicker totuși, recomand din tot sufletul să te uiți la el, pe un ecran mare, în liniște totală. Să vezi acolo trippy shit.

The Flicker

Anyways, ce vreau eu să te pun să faci acum este să asculți zgomote de balenă. Sau mai bine zis, să compari diverse sunete scoase de diverse balene. Crede-mă, sunt tare dubioase și extrem de diferite între ele. Cine ar fi știut că și balenele vorbesc mai multe limbi! Ascultă-le, cu căștile la maxim, fără zgomot de fundal, să vezi ce creepy, trippy și mișto sunt sunetele astea de balenă. Și apoi zi-mi și mie care te-a surprins cel mai mult; pentru mine, Minke Whale a fost apogeul: Ascultă aici!

Și nu în ultimul rând, mulțumim, oameni din Alaska, pentru această compilație, este obsesia perfectă pentru o dimineață care trece greu.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile