Ți-a fost vreodată așa cald în avion, încât să smulgi ușa din perete?

Share
Tweet
Final Destination 5 Foto: finaldestination.wikia.com

Protagonistul nostru a considerat aerisirea o urgență, așa că a dat o gaură uriașă în fuzelaj.

Un chinez de 25 de ani a făcut gafa vieții lui vinerea trecută, o gafă despre care i se va aminti tot restul vieții la reuniunile de familie. Domnul Chen, așa cum l-a numit presa internațională, nu mai suporta atmosfera sufocantă și căldura amețitoare din avionul care doar ce aterizase pe o pistă a aeroportului Mianyang Nanjiao. Zborul de aproape 3 ore, început din insula Hainan, l-a epuizat psihic pe Chen.

Foto: AsiaWire, via Daily Mail

Probabil că omul nu mai călătorise în viața lui cu avionul, de s-a gândit să aerisească de capul lui. După cum știi, geamurile din avioane nu au mânere, tocmai ca să nu le deschidă vreun nebun în timpul zborului. Problema e că geamul domnului Chen s-a deschis, iar asta pentru că era amplasat pe ușa ieșirii de urgență. Individul a deschis ușa cu totul, smulgând-o complet din perete.

Foto: Foto: Funnyjunk

Poliția a apărut instant și l-a escortat departe de restul pasagerilor îngroziți. Chen recunoaște că habar nu avea ce face: „Pentru că era un aer sufocant, era foarte cald în avion, pur și simplu am apăsat mânerul geamului de lângă mine. Când ușa a căzut cu totul, m-am panicat”.

Foto: AsiaWire, via Daily Mail

Ca o ironie a sorții, Chen a scăpat de căldura sufocantă ajungând la răcoare. Poliția are de gând să-l rețină timp de 15 zile și să-l amendeze cu 70.000 yuani (cam 43.000 lei), cât să acopere pagubele aduse companiei aeriene Lucky Air.

Să sperăm că celula domnului Chen e bine aerisită, pentru că gratiile nu o să-l lase să deschidă vreun geam acolo.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile