Tipa asta a adormit în tren și s-a trezit cu o surpriză imensă în poală

Share
90
Tweet
Ella Johannessen (foto: facebook.com/ella.johannessen)

Nu toată lumea te fură când ești neatent. Unii străini profită de ocazie ca să-ți facă surprize plăcute.

Englezoaica Ella Johannessen mergea cu trenul weekendul ăsta din Londra înspre Leeds și vorbea la telefon cu mama ei. I se plângea că nu găsește în cont 35 £ care îi fuseseră virate recent și că nu se mai descurcă deloc cu banii. Un străin i-a auzit conversația și a așteptat ca Ella să adoarmă, ceea ce s-a întâmplat până la urmă.

După vreo jumătate de oră de somn, fata s-a trezit cu un șervețel în poală. L-a ridicat și a descoperit 100 £ sub el, adică 533 lei. „Am început să plâng – asta pentru că îți eram incredibil de recunoscătoare pentru bunătatea față de cineva pe care nici măcar nu-l cunoști”, scrie Ella pe Facebook.

Fata povestește că avusese parte de 18 luni de coșmar, timp în care și-a pierdut tatăl și ambii bunici din partea lui. Gestul străinului i-a ridicat moralul și a motivat-o să îi urmeze exemplul: „Voi da mai departe bunătatea ta. Vreau să-i mulțumesc față-n față persoanei care mi-a dat acest cadou, sper că până la urmă vei vedea asta”.

Faith in humanity, restored. Cel puțin peste granițe, că în România te-ai aștepta ca un dubios să-ți asculte conversația și – când adormi – să-ți fure și ultimii 5 lei din buzunar. N-o fi o gândire tocmai sănătoasă, dar e bine să fii precaut.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile