Vârsta e doar un număr – Tipii ăștia te vor face să vezi bătrânețea cu alți ochi

Share
124
Tweet
Anthony Varecchia Foto: educateinspirechange.org

Cu toții îmbătrânim, indiferent că ne place sau nu.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să scadă și calitatea vieții noastre. Alimentația sănătoasă, starea activă și îngrijirea emoțională și spirituală pot ajuta pe oricine să-și transforme vârsta în ani de aur. Și când te simți bine, arăți bine și tu.

De aceea îi iubim pe acești bătrâni care demonstrează lumii că stereotipurile legate de îmbătrânire sunt cu totul înapoiate. Nu sunt doar modele, ci ne arată ceea cu adevărat ce înseamnă să profiți cât mai mult din viață, indiferent de stadiul în care te afli.

Philippe Dumas, 62 de ani

Philippe Dumas Foto: educateinspirechange.org

Acest gentleman superb are tot pachetul! Philippe Dumas este un bărbat care a decis să-şi împlinească visul de a deveni model, la vârsta de 60 de ani. Este cunoscut în toată lumea, iar look-ul şi pozele lui fac ravagii pe internet.

Anthony Varecchia, 55 de ani

Anthony Varecchia Foto: educateinspirechange.org

De unde vine musculosul ăsta?! Ei bine, Anthony Varrecchia îți poate spune că este nevoie de o de muncă grea și un stil de viață sănătos pentru a arăta la fel de bine și la 55 de ani! Acest misterios domn, care locuiește în New York, merită să fie o senzație de internet.

Gianluca Vacchi, 52 de ani

Gianluca Vacchi Foto: educateinspirechange.org

Sigur l-ai văzut măcar o dată pe Gianluca Vacchi în videoclipurile pe care le postează pe internet în care dansează alături de iubita sa super sexy. Businessmanul de 52 de ani a ajuns să trăiască o viață la care alții doar visează. Gianluca a slăbit, s-a apucat de sport și a început să aibă un regim alimentar.

Aiden Brady, 51 de ani

Aiden Brady Foto: educateinspirechange.org

După ce a luat drumul în lumea modei cu mult timp în urmă, Aiden Brady a cucerit destul de mult Instagramul si nu pare să se oprească. Și dacă credeai că talentul său s-a oprit acolo, acesta a apărut pe marele ecran - este și un star de film.

Eric Rutherford, 50 de ani

Eric Rutherford Foto: educateinspirechange.org

Ca un vin bun, Eric continuă să se îmbunătățească odată cu vârsta. Acest bărbat superb nu este doar un model, ci și un organizator de evenimente din New York și editor pentru revista At Large.

Deshun Wang, 82 de ani

Deshun Wang Foto: educateinspirechange.org

După ce a participat la săptămâna de modă a Chinei, Deshun a devenit cunoscut. Publicul l-a numit „cel mai tare bunic din China”!

Irvin Randle, 55 de ani

Irvin Randle Foto: educateinspirechange.org

Este profesor și a fost numit drept unul dintre cei mai sexy bunici din lume. Locuieşte în Texas şi este unul dintre cei mai sexy şi râvniţi gentlemani de pe Instagram care a demonstrat că vârsta nu are nicio importanţăcând vine forma de succes şi fericire.

Ron Jack Foley, 51 de ani

Ron Jack Foley Foto: educateinspirechange.org

Cred că chipul lui Ron ar trebui să fie pictograma din Toronto. Acest bărbat superb are părul pe care orice fotomodel ar fi gelos și o viață de familie incredibil de frumoasă.

Shan Michael Hefley, 55 de ani

Shan Michael Hefley Foto: educateinspirechange.org

Dacă ești în căutarea unui pic de motivație pentru lucrarea şi tonifierea corpului, atunci nu mai căuta! Shan este cu siguranță o legendă atunci când vine vorba de transformarea sa incredibilă. A promis să mănânce sănătos și să se antreneze, devenind unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi, la 54 de ani.

Uneori, tot ce ne trebuie este un mic impuls pentru a ne reaminti că vârsta nu trebuie să fie o scuză și timpul nu trebuie să fie un obstacol. Chiar dacă acest lucru este nou în viața ta, ar trebui să iei serios în considerare o alimentație sănătoasă și un stil de viaţa corect! Niciodată nu e prea târziu pentru a lua decizia potrivită pentru tine.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile