Tipul ăsta a făcut școala de șoferi de 33 de ori și e dovada clară ca perseverența dă rezultate

Share
22
Tweet
sofer Foto: MovieStills DB

Ești unul dintre aceia care nu reușesc să facă ceva din prima încercare?

Probabil că asta te face să nu ai prea multă încredere în tine, dar ar trebui să știi că nu este nicio tragedie și ai toate motivele să fii mândru de tine.

Se spune că cele mai bune lucruri nu ies de prima dată, iar zvonul ăsta este confirmat și de un studiu care a constatat că cei care obțin permisul de conducere la a treia încercare, din punct de vedere statistic, au șanse mici să producă un accident.

Cei care au trecut testul abia a treia oară sunt cei mai siguri și cei mai prudenți conducători auto, potrivit studiului.

Cu toate acestea, studiul nu spune nimic despre persoanele care au luat permisul de conducere abia după 33 de încercări.

14 instructori diferiţi, 85 de cursuri de şoferie şi aproximativ 10.000 de lire sterline cheltuite, toate astea doar pentru a obține permisul de conducere după 25 de ani de încercări.

Pare o glumă, dar este povestea britanicului Christian Whiteley Mason care și-a obtinut permisul după ani de luptă cu legislația.

Însă, chiar și acum, când și-a câștigat pe deplin dreptul de a șofa, tipul nu conduce fără însoţitor şi nici nu poate parca.

„Nu pot să cred că am reuşit, în sfârşit, să iau examenul, după atâţia ani. Sunt încă în şoc!”, a mărturisit Christian.

Iar cireașa de pe tort abia acum vine. Fericitul posesor al permisului de conducere nu a renunţat la serviciile unui instructor auto. Nu de alta, dar își dorește ca ceilalți participanți la trafic să fie în siguranță.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile