Tipul ăsta a făcut sex cu 300 de femei pentru a-și salva relația

Share
20
Tweet
cuplu Foto: Pablo Heimplatz / unsplash.com

În timp ce femeile din lumea întreagă se tem să nu fie înşelate de partenerul de viaţă, tipa asta i-a dat libertate deplină iubitului său.

A acceptat o relație deschisă, fiind înșelată cu peste 300 de femei, însă în modul ăsta și-a salvat relația.

David Guerrero are 30 de ani și este din Anglia. Acesta susține că a reușit să-și salveze relația cu iubita sa datorită aventurilor pe care le-a avut cu alte femei.

David Foto: thesun.co.uk

După 6 ani de relație cu Laura Noah, de 29 de ani, bărbatul a simțit că începe să se plictisească, astfel că își dorea ceva nou. Se gândea tot mai des la partide de sex cu alte femei, dar susține că nu a înșelat-o niciodată pe Laura.

Astfel că, într-o zi, David și-a facut curaj și a pus condiția: dacă nu i se permite să se culce cu alte femei, va pune punct relației. I-a mărturisit partenerei că încă o iubește la nebunie, dar viața lor sexuală nu îl mai satisface.

cuplu Foto: www.thesun.co.uk

Dacă în primă fază, Laura a fost șocată și supărată, după aproximativ două săptămâni a acceptat condiția pusă de partenerul ei.

Așa că cei doi au făcut un pact: au decis să aibă o relație deschisă.

La început, Laura a vrut să se implice și au căutat împreună femei care făceau sex cu cupluri.

"M-am simțit ciudat și Laura se simțea incomod. Sexul a fost bun, iar Laura s-a alăturat, dar a fost cam ciudat".

Apoi cei doi au mers în cluburi de swingeri, dar David și-a dat seama că nu vrea sex mecanic. Motiv pentru care Laura a fost nevoită să se retragă.

Davis si Laura Foto: www.thesun.co.uk

"Din fericire, ea a înțeles și mi-a dat voie să fac ceea ce îmi doresc, atâta timp cât am urmat regula - fără să mă îndrăgostesc sau să mă atașez de o altă femeie".

"Am respectat regulile și am făcut sex bun, dar nu am petrecut niciun minut cu o altă femeie în afara dormitorului".

"În decursul a patru ani m-am culcat cu mai mult de 300 de femei diferite. Sunt câteva fete pe care le văd în mod regulat, dar dacă simt că sunt atașate, mă retrag".

"Uneori și Laura face sex cu alți bărbați și îmi place să mă uit, dar în principal, eu mă culc cu alte femei. Este doar sex, nimic nu ne poate rupe legătura dintre noi".

"Deși relatia noastră nu este convențională, cred că suntem mai fericiți decât majoritatea cuplurilor care respectă regulile convenționale ale monogamiei".

Laura si David Foto: thesun.co.uk

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile