Tipul ăsta a făcut sex cu o mașină până l-au curentat polițiștii

Share
13
Tweet
Ryan Malek Foto: Facebook/ryan.malek.14

Altfel nu s-ar fi oprit vreodată.

La prima vedere, Ryan Malek pare un tânăr cât se poate de obișnuit. Poate un pic prea atașat de sala de forță, dar obișnuit. În niciun caz nu pare genul care să fie atras sexual de țevi de eșapament.

Foto: findingDulcinea

În vârstă de 23 de ani, Ryan are momentan probleme cu legea din cauză că pe 1 mai și-a vârât penisul în țeava de eșapament a unei mașini parcate lângă un complex de apartamente. S-a întâmplat în Newton, Kansas, orașul unde locuiește Ryan.

Nu doar că a început să facă sex cu mașina, dar nici nu intenționa să se oprească pentru nimic în lume. Un locatar l-a surprins în acțiune și a chemat imediat poliția, dar oamenii legii n-au reușit să se-nțeleagă cu Ryan. Tânărul lăsa impresia că nici măcar nu-i aude.

Ryan (centru) Foto: Facebook/ryan.malek.14

Până la urmă, polițiștii au fost nevoiți să-l curenteze cu un „stun gun”. Nu secția de poliție a fost prima oprire, ci spitalul: Ryan era beat-mort, cu o alcoolemie de 4 ori mai mare decât limita prevăzută de legislația statului Kansas. Foarte posibil să fi fost și drogat – o combinație nefericită.

Un examen psihologic ar trebui să dezvăluie faptul că Ryan e mecanofil. Așa-i spune atracției sexuale față de mașinării, de la biciclete și motociclete până la elicoptere sau avioane.

Acuzat (pe bună dreptate) de comportament obscen, Ryan e așteptat să apară în fața unui judecător pe 19 iulie ca să-și primească pedeapsa. Oricum, fapta lui e o banalitate dacă e s-o comparăm cu CV-urile altor mecanofili. Spre exemplu, un american pe nume Edward Smith a recunoscuta făcut sex cu peste 1.000 de mașini de-a lungul vieții. Ultima oară când l-au contactat jurnaliștii, Smith era într-o relație cu un Volkswagen Beetle pe care-l alinta „Vanilla”.

Să sperăm că Ryan și-a învățat lecția și că n-o să se transforme în noul Edward Smith.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile