Tipul ăsta și-a jefuit vecina moartă și a cheltuit peste 30.000 lei din banii ei pe pizza

Share
45
Tweet
Robert Sharkey Foto: BBC | bbc.com/news/uk-northern-ireland-45484439

Pe lângă averea asta, i-a mai furat și bateriile din telecomenzi și o cană, ca să înțelegi despre ce fel de om vorbim.

Un nord-irlandez de 24 de ani merită să-i fie ridicată o statuie în fața sediului Domino’s, la câți bani a cheltuit pe pizzele lor în ultimii doi ani: 6.000 de lire, adică echivalentul a peste 30.000 RON. Apoi, statuia respectivă merită dărâmată și călcată în picioare, pentru că averea cheltuită nu provine din propriul buzunar, ci de pe cardul de debit al unei bătrâne moarte.

Domino's Pizza Foto: YouTube/Alex Berman | youtu.be/CBeMNj-K93M

Trupul neînsuflețit al lui Marie Conlon (68 de ani) a fost descoperit anul trecut în propria locuință din Belfast, după ce probabil zăcuse acolo timp de doi ani. Femeia fusese văzută ultima oară în ianuarie 2015, nu avea prieteni și nici nu păstra legătura cu rudele, deci liniștea din spatele ușii nu i-a dat nimănui de gândit.

Când Robert Sharkey, vecinul ei în vârstă de 24 de ani, a intrat prin efracție la ea în casă (poate ca să afle de unde provine duhoarea), tânărul a profitat de situație în loc să anunțe imediat poliția. A scotocit peste tot și a plecat de-acolo cu câteva suveniruri absurde, printre care baterii și o cană, dar și cu un card de debit pe care bătrâna strânsese o avere incredibilă.

Timp de doi ani, Robert Sharkey a folosit cardul ăla ca să comande pizza în valoare de 6.000 lire (peste 30.000 RON) de la Domino’s și produse în valoare de 3.300 lire (17.000 RON) de la supermarketul Sainsbury’s. În plus, și-a încărcat cartela telefonică cu 1.000 lire, bani cu care ar fi putut să treacă la abonament.

Poliției nu i-a fost greu să-l găsească, pentru că toate comenzile de pizza au fost făcute la adresa lui. Pe Sharkey îl așteaptă ani buni de închisoare, dar până la pronunțarea verdictului e cercetat în libertate.

Robert Sharkey Foto: PACEMAKER, via BBC | bbc.com/news/uk-northern-ireland-45837991

Stai, înainte să încheiem, vreau să-mi satisfac o curiozitate. Câte pizze a cumpărat, concret, de toată averea aia? Păi, în UK te lovești de cele mai mari prețuri la Domino’s. Atât de mari, încât nu-mi vine să cred că încă n-au dat faliment. Margherita pornește de la 15 lire, iar pizzele mai sățioase precum Mighty Meaty sau Supreme ajung lejer la 20 lire (aproximativ 100 RON). Incredibil. Oricum, presupunând că Robert Sharkey nu s-a zgârcit și a comandat mereu variantele premium, cele 6.000 lire i-au adus în ăștia doi ani 300 de pizze. Vreo 3 pizze pe săptămână, cam așa vine.

Păi dacă o nenorocită de pizza de la Fast Food costă 100 de lei, nu-i de mirare că trebuie să furi ca să te poți numi client fidel. Măcar de-ar fi furat de la vii...

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile