Topul celor mai populare biciclete în 2018

Share
Tweet
Foto ilustrativ

Răcoarea serilor de toamnă e numai bună pentru o plimbare cu bicicleta. Dacă ai una! Daca nu, trebuie să ți-o cumperi degrabă, mai ales că se anunța reduceri senzaționale!

Cine nu a mers până acum niciodată cu bicla trebuie să afle de la cei care au pedalat intens că senzația pe care o ai atunci când te dai pe două roți nu prea se compară cu multe lucruri. E o combinație magică de adrenalină și endorfine, așa cum rar întâlnești la un loc.

Dar pentru că august, septembrie și chiar octombrie sunt luni din an perfecte pentru pedalat, iți vom spune în continuare care sunt cele mai de succes modele de biciclete în acest an și în anii care vor urma.

Camping Dinamic E-Bike

Bicicleta pliabilă. Nu te gandi că e vorba despre o bicicletă fragilă. Dacă se pliază nu înseamna că e mai prost făcută sau mai puțin rezistentă. Din contra. E gândită de așa natura încât să te țină ani buni, oricât de mult ai folosi-o.

Bicicleta pliabilă are o serie de avantaje demne de luat în calcul. Daca nu îți dorești neaparat o bicicletă de viteză, ci mai degraba una compactă, pe care să o poți lua cu tine oriunde mergi, atunci este alegerea perfectă.

Încape în portbagajul mașinii și o poți lua chiar la subraț, dacă alternezi mersul pe două roți cu cel cu mijloacele de transport în comun. Este un produs ideal dacă îți dorești să mergi cu ea la muncă, preț de câțiva kilometri, sau dacă vrei să o folosești pentru plimbările prin parc.

Camping Dinamic E-Bike

Nu necesită un loc special de parcare, căci încape lejer într-o debara sau sub biroul de la muncă. Pegas are chiar și o bicicletă pliabilă cu aspect retro, care te va face ușor remarcat.

Bicicleta electrică. Ai putea crede ca e "de fitze", dar nu e deloc așa. E genul de bicicletă extrem de comodă, întrucât îmbină atât nevoia de viteză, cât și dorința de a te deplasa liber, în voie, făcând și puțină mișcare. Gama de biciclete electrice este și ea bogată.

Ai biciclete de oraș, foarte practice, cu care te poți strecura ușor prin traficul anevoios de la orele de vârf, așa încât să ajungi în timp la serviciu. Iar atuul principal al unei biciclete electrice cu care te duci la birou e că nu ajungi transpirat, dacă alegi să folosești motorul.

Suprem Dinamic E-Bike

Dacă o folosești pentru plimbare, poți trece pe modul de pedalare, așa încât te asiguri că faci și ceva mișcare, arzi și niște calorii.

Evident, din seria de biciclete electrice Pegas nu lipsește fatbike-ul, ideal pentru coborât și urcat pante, pentru teren accidentat, poteci sinuoase sau macadam. Și nu lipsește nici bicicleta electrică pliabilă. Cu alte cuvinte, bicicleta care îmbină toate avantajele posibile ale unei bicle.

Oferta e bogată, trebuie doar să te hotarasti care e cea mai potrivită pentru tine. Și bine ar fi să alegi repede!

Teoretic Crem Înghețată

Joi, pe 23 august 2018, Pegas defilează cu reduceri generatoare de panică de până la 69%! Asta înseamnă că vei avea ocazia să îți cumperi bicicleta mult visată la o treime din prețul său obișnuit. Nu uita: 23 august 2018, ziua marilor reduceri la Pegas!

Pegas

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile