Ziua bună se cunoaște de dimineață - Trucuri ca să te trezești happy

Share
Tweet
Foto: Istockphoto.com

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge, dar ce trebuie să faci ca să începi ziua cu zâmbetul pe buze?

Felul în care ne începem ziua ne influențează pe tot parcursul ei. Astea sunt trucurile care garantează dimineți pline de energie pozitivă.

Economisește timp

Foto: Istockphoto.com

Recunosc, eu dimineața alerg... Și alerg, mai ales prin casă, certându-mă că iar am dormit prea mult. Nu e un mod tocmai bun de a începe ziua, nu?

Dacă și tu te regăsești în situatia asta, învață să te organizezi și să câștigi timp. Aranjează-ți ținuta cu o seară înainte, pune în geantă tot ce ai nevoie pentru a doua zi și ține cheile, telefonul și restul actelor în același loc, astfel încât să nu le mai cauți dimineața.

Ascultă muzica preferată

Foto: Istockphoto.com

Pune o melodie ritmată, cu un mesaj pozitiv, răsfață-te cu un mic dejun și o cană de cafea, zâmbește și fii fericit. Atitudinea pe care o avem își lasă amprenta asupra fiecărei zile pe care o trăim.

Sport

Foto: Istockphoto.com

Și aici nu mă refer la alergatul prin casă, ci la câteva exerciții ușoare de înviorare sau yoga. Exercițiile de dimineață îmbunătățesc funcțiile creierului și scad nivelul de stres din organism.

Stabilește-ți obiectivele

Ziua bună se cunoaște de dimineață. În fiecare dimineață stabilește ce sarcini ai pe ziua în curs. Pune-le pe hârtie și alege cel mai important obiectiv al zilei.

Întinde-te

Prin întinderea corpului îl punem, practic, în mişcare şi ne găsim resursele necesre pentru a începe ziua bine.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile