Uber promite că-ți va arăta în avans prețul exact al curselor, fără surprize la final

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Când vrei să iei un Uber, cred că unul dintre cele mai bune lucruri este să știi exact tariful cursei tale, de la bun început, nu?

Uber România promite fix acest beneficiu - compania a lansat posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor de la bun început.

Tariful afișat în aplicație va include distanța până la destinație, timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic, tariful dinamic, atunci când e cazul, și eventuale reduceri promoționale.

Până în clipa de față, puteai vedea doar o estimare a tarifului, însă din 14 februarie, vei putea vedea costul exact al unei curse înainte de a plasa o comandă.

O cursă de la Dristor până la Gara de Nord, într-o oră de vârf, va fi de 15,63 de lei. O cursă de la Piața Victoriei până la aeroport va fi de 26,09 lei. Ce zici, îți sună bine?

Foto ilustrativ

Odată introdusă destinația, tariful afișat de aplicație va arăta o sumă exactă, care va include:

  • distanța până la destinație, incluzând aici opririle multiple
  • timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic
  • tarifarea dinamică, atunci când e cazul
  • eventuale reduceri promoționale.

Când intervine tarifarea dinamică, aplicația Uber va afișa suma exactă și mesajul că tarifele sunt mărite ca urmare a cererii mari.

Atunci când tariful dinamic depășește 3 X tariful de bază, vei fi notificat și ți se va cere confirmarea.

Dacă modifici destinația finală, adaugi o oprire pe parcurs sau timpul petrecut în cursă e mai lung decât cel estimat, aplicația va actualiza corespunzător valoarea totală a cursei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile