Un cuplu de influenceri de pe Instagram a murit după ce a făcut un selfie

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
15
Tweet
Yosemite National Park

Când vine vorba de poze "altfel", mulți sunt cei care sunt gata oricând să se pună în situații dificile și să facă aproape-imposibilul pentru a realiza fotografia perfectă.

Meenakshi "Minaxi" Moorth, 30 de ani, și Vishnu Viswanath, 29 de ani, au fost doi influenceri pe travel care au murit după ce au încercat să-și facă un selfie pe o stâncă din Yosemite National Park.

Ei aveau contul de Instagram - holidaysandhappilyeverafters - și au fost găsiți morți vineri, 26 octombrie.

Trupurile lor au fost descoperite după ce mai mulți turiști au văzut o cameră de filmat și un trepied așezate pe stâncă - un elicopter i-a căutat apoi și i-a găsit la 244 de metri sub Taft Point - o zonă populară de unde puteai să privești în jur.

Tinerii abia se mutaseră în State și aveau diplome luate în știință și inginerie - Moorthy își dorea să fie blogger de travel full-time, iar Viswanath era inginer de soft la Cisco.

Contul lor de Instagram ne arată cum cei doi s-au plimbat prin lume și au făcut tot felul de lucruri interesante de la skydiving, plimbări cu baloanele de aer cald sau privit de stele.

Yosemite National Park

Un purtător de cuvânt de la Cisco a spus: "It is with great sadness that we learned of the passing of a Cisco employee, Vishnu Viswanath. As always, we will pull together to extend our support to Vishnu’s family and our fellow colleagues during this difficult time."

Ironia face că, în martie, Moorthy a postat pe contul lor de Instagram o fotografie în care ea stătea pe marginea Marelui Canion. Alături de imagine, ea a notat cum astfel de poze nu merită un sacrificiu și cum siguranța unei persoane trebuie să fie mai presus de numărul de like-uri făcut.

"A lot of us including yours truly is a fan of daredevilry attempts of standing at the edge of cliffs and skyscrapers, but did you know that wind gusts can be FATAL??? Is our life just worth one photo?"

Din păcate, fix așa au murit cei doi - fratele lui Vishnu a spus că tinerii au murit după ce au încercat să facă un selfie. În clipa de față, autoritățile încă investighează moartea celor doi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile