Un nou studiu susține că oamenii cu Rh negativ nu sunt de pe Pământ

Share
301
Tweet
oameni cu Rh negativ Foto: istock.com

Spune-mi ce grupă de sânge ai, ca să-ți spun ce ești.

Pe principul ăsta pare că s-au bazat și oamenii de știință care au descoperit că persoanele cu Rh negativ nu vin de fapt de pe Pământ. Este posibil?

Pe lângă apartenența la una dintre cele 4 grupe de sânge (0, A, B, AB) orice persoana este încadrată și într-una din grupele Rh+(pozitiv) sau Rh-(negativ).

Rh-ul este o proteină care apare sau nu la suprafața celulelor roșii (hematiilor) din âange. Dacă această proteină este prezentă, atunci Rh-ul este pozitiv. Dacă lipsește din sânge, atunci Rh-ul este negativ.

Recent, în urma unui studiu, cercetătorii susțin că Rh-ul negativ datează de acum 35.000 de ani. Se pare că a luat naştere în urma unei mutaţii genetice, atunci când se zvonește că s-ar fi utilizat ADN-ul de la extratereştri mixat cu cel de la o maimuţă.

S-a dovedit că doar 30% din persoanele în întreaga lume ar putea aparţine rasei superioare, cunoscută sub denumirea de Nefilimi.

De asemenea s-a dovedit că 15% dintre ei trăiesc în Spania în zona Bascia. Tot cu Rh negativ sunt și evreii din Israel sau etiopienii. Motivul pentru care acești oameni sunt posesori de Rh negativ rămâne încă un mister.

Potrivit oamenilor de știință, persoanele care posedă aceast tip de sânge cu Rh negativ ar avea următoare caracteristici:

Sunt mult mai inteligenți decâ cei cu RH-ul pozitiv;

Temperatura corpului este mai scăzută în cazul lor;

Au părul de culoare roșie în mod natural;

Sunt mai sensibili decat restul;

IQ mai mare;

Au un interes pentru știință;

Tensiune arterială crescută;

Sunt extrem de sensibili la căldură şi la razele soarelui;

De cele mai multe ori au ochii albaștri, verzi sau căprui - deschiși.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile