Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria, iar informația a ajuns pe Facebook-ul oficial al instituției

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
39
Tweet
Foto ilustrativ

Unele situații sunt făcute parcă să ne aducă aminte cum viața bate filmul, iar știrea de mai jos se încadrează de minune la această categorie.

Poliția din Ungaria a publicat pe pagina sa de Facebook o știre prin care anunța cum un șofer din România și-a uitat soția într-o parcare de lângă Szeged, informează adevărul.ro.

Poliția din Județul Somogy a trimis un comunicat prin care semnala cum un bărbat din România şi-a uitat soţia miercuri, 21 februarie, într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged. Soţul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină.

Bărbatul a crezut că femeia doarme pe bancheta din spate, deși, sinceră să fiu, nici nu prea s-a obosit să verifice câteva ore. Partea și mai interesantă, este că femeia a rămas în parcare fără acte, telefon mobil sau bani.

Foto ilustrativ

"Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum.

Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul.

A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria", scrie MTI.

Ambasada și poliția au lucrat la acest caz și soțul și soția s-au reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei, aproape de benzinăria unde a rămas femeia. Ei și-au continuat călătoria și în mod cert acum au această aventură pe care o pot spune mai departe.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile