Igiena în relații: un soț i-a făcut o listă detaliată soției sale despre cum să folosească baia

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Foto ilustrativ

Există câteva lucruri elementare de bun simț în viața asta, iar unul dintre ele este despre cum să folosești baia, mai ales dacă locuiești cu încă cineva.

Un soț din Brisbane, Australia, s-a hotărât că nu mai are de gând să strângă după soția lui, așa că i-a compus un set de reguli detaliate pe care i le-a dat pe o foaie de hârtie.

Bărbatul s-a plâns de "Bathroom Surprise Anxiety", iar asta pentru că soția lui îi folosea constant produsele de păr, lama de ras și își lăsa prosopul pe jos.

ABC Brisbane au publicat setul de reguli, după cum poți vedea mai jos. Una dintre ele implică și tragerea apei după folosirea wc-ului!

Reguli

Soțul a încercat să facă cât mai digerabil mesajul și merită apreciat pentru modul în care a pus problema - ar fi chiar păcat să nu se rezolve, având în vedere tactul pe care l-a pus la dispoziție.

Regulile s-au încheiat frumos, cu "te iubesc foarte mult, te rog să-ți schimbi obiceiurile la baie". Fin, elegant!

Kath Rose, femeia care a primit scrisoarea, a reușit să vadă partea amuzantă din cele notate și a declarat celor de la ABC că speră ca acesta să fie primul și ultimul ei avertisment din căsnicia curentă.

"Este un avertisment scris și pot spune cu mâna pe inimă că este primul avertisment scris de la soțul meu actual. Vreau să cred că este primul și ultimul.

El a avut un punct de vedere foarte important despre regulile la baie și căsnicii și despre cum e foarte important să discuți deschis despre aceste lucruri.

Modul în care împarți baia cu cineva poate fi o oglindă a căsniciei tale", a spus Kath.

Îi urez succes și sper ca femeia să se țină de treabă și să rezolve problema cu baia, deoarece nu știu, în situația data, cum respectă celelalte camere din casă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile