Un tânăr a murit în sala de cinema după ce și-a prins capul în scaun

Share
34
Tweet
Foto: shutterstock.com

Totul a pornit de la un telefon scăpat pe jos...

Un băiat de 24 de ani pe nume Ateef Rafiq e victima unui accident de-a dreptul bizar. Tânărul și-a scos soția la un film pe 9 martie, în complexul Star City din Birmingham. Spre finalul peliculei, Ateef s-a aplecat să ridice un telefon de pe jos. Nu se știe exact cum, dar capul i-a rămas înțepenit în suportul pentru picioare al fotoliului. Da, e vorba despre o sală VIP. Spectatorii din apropiere i-au sărit în ajutor și au reușit să-l elibereze smulgând complet suportul pentru picioare.

Din păcate, intervenția nu a fost suficient de rapidă: Ateef intrase deja în stop cardiac. Cineva a chemat ambulanța, iar tânărul a fost transportat la spitalul Heartlands. O săptămână mai târziu, pe 16 martie, a murit.

Sală a cinematografului Vue din Birmingham (Foto: facebook.com)

Reprezentanții cinematografului Vue au anunțat printr-un comunicat oficial că s-a demarat o anchetă în acest caz: „O investigație completă a acestui incident e în plină desfășurare. Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familie, care are tot sprijinul nostru”.

Teoretic, nu scaunul în sine l-a ucis, ci atacul de panică provocat de imobilizarea neașteptată. E posibil și ca oxigenarea creierului să fi fost întreruptă pentru o vreme, provocând leziuni ireversibile. Dacă ai vreodată ghinionul să te trezești într-o astfel de situație, fă tot posibilul să-ți păstrezi calmul și evită mișcările bruște care ar putea înrăutăți totul.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile