Un târg erotic vrea să organizeze cea mai mare orgie sexuală din lume

Share
Tweet
targ Foto: Anna Sastre / Unsplash

Și Las Vegas este locul perfect pentru asta.

"Cum să fii o parte a istoriei!”. Este motto-ul celei de-a opta ediție a Sin City, în cadrul căreia se va organiza cea mai mare orgie sexuală din istoria omenirii.

Într-un hotel din Las Vegas, unde petrecerile vor fi la ordinea zilei, camerele întunecate vor fi la mare căutare, vor avea loc ateliere de jucării sexuale, olimpiade de somn și multe altele.

Sin City 8 are loc între 30 mai și 3 iunie, un eveniment care promite să fie cea mai sexy petrecere din Univers.

Recordul mondial de "cea mai mare orgie" a fost câștigat în 2007, în Japonia, atunci când 250 de bărbați și 250 de femei s-au adunat pentru a-și împlini plăcerile sexuale.

Organizatorii se așteaptă ca cel puțin 1000 de persoane să participe la eveniment.

Cuplurile sunt principalul grup țintă și ar trebui să plătească 295 de dolari, în timp ce o singură femeie plătește doar 25 de dolari pentru întregul spectacol. Accesul bărbaților singuri este interzis. Iar prezervativele și dezinfectantele vor fi la alegere.

Cu toate acestea, Comisia Guinness, care se ocupă de înregistrarea recordurilor mondiale, refuză să trimită un judecător la eveniment. Motivul: Titlul de înregistrare nu va fi recunoscut , a declarat un purtător de cuvânt.

În schimb, securitatea va fi sporită. Personalul se va asigura că nu există cazuri de hărțuire sexuală.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile