Un tip a făcut mișto de modelul ăsta plus-size, dar răspunsul ei l-a umilit și mai tare

Share
Tweet
Lesego Legobane (foto: instagram.com)

Când faci un meme răutăcios despre cineva, așteaptă-te să primești un răspuns pe măsură. Poate chiar de la persoana pe care ai miștocărit-o.

Fix asta a pățit un bărbat sud-african pe Twitter. Leyton Mokgerepi a creat un meme care se voia a fi amuzant, referitor la succesul lui (sau lipsa de succes) în goana după femei. Ca să ne-nțelegem, vorbim despre postarea asta:

„Fete care-mi plac vs. Fete care mă plac”

Nu prea poți să-l numești ghinion, având în vedere că ambele tipe sunt fotomodele cu acte-n regulă. În stânga, etichetată „Fete care-mi plac”, este Joëlle Kayembe. În dreapta, descrisă ca fiind „Fete care mă plac pe mine”, e Lesego Legobane. Cea din urmă - victima glumiței - a văzut meme-ul și nu s-a mulțumit să scroll-uiască mai departe. Lesego i-a livrat tipului o replică pe cât de simplă, pe atât de dureroasă:

„Eu nu te plac”

Lăsând depoarte șocul și umilința publică la care a fost supus userul Leyton Mokgerepi, aceste cinci cuvinte au fost de ajuns să-i dea peste cap toată percepția asupra vieții. Meme-ul a devenit fals cât ai spune „Reply”.

Dacă nu era de ajuns, Mokgerepi a fost atacat și de Joëlle Kayembe, adică tipa din stânga pozei, cea din categoria „Fete care-mi plac”:

„De parcă lumea mai avea nevoie de încă un măgar nesuferit”

Ce mică a devenit lumea, de când cu Internetul ăsta... Dacă Mokgerepi se plângea până acum că n-are baftă la femei, ceva-mi spune că notorietatea proaspăt dobândită i-a îngreunat misiunea și mai mult.

De cealaltă parte, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Lesego Legobane. Reply-ul ei a ajuns viral, like-uit de celebrități precum Ariana Grande sau Nicki Minaj, iar publicația „Teen Vogue” a contactat-o pentru un interviu exclusiv.

Foto: instagram.com

Lesego e în al nouălea cer și nici nu știe cum să reacționeze: „Oameni buni, vă vine să credeți??? Evident, plâng de fericire acum, pentru că Dumnezeu a început să se dea mare”. Tot răul a fost spre bine, până la urmă.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile