Eşti Yin sau Yang? Unghiile tale îți spun ce calități și defecte ai

Share
21
Tweet
forma unghiilor Foto: shutterstock.com

Se zice că mâinile sunt cartea noastră de vizită, iar manichiura poate spune aproape totul despre personalitatea noastră.

În contextul ăsta, forma unghiile ne trădeaza mai mult decât ai fi bănuit vreodată. În plus, toți suntem alcătuiți dintr-un complex de energie Yin și Yang. Însă, și aici, tot unghiile ne arată ce fel de energii sunt predominante în ființa noastră.

Unghii lungi

Ai un temperament liniștit și ești o fire romantică. Jumătatea dreaptă a creierului tău este probabil mai dezvoltată decât cea stângă, astfel că ai o imaginație bogată. Asta înseamnă că ești meticuloas și creativ. Observi lucrurile mici pe care mulți nu le bagă în seamă.

Forma dreptunghiulară, cu unghia mai lată

Ești foarte temperamental. Îți place teoria, dar nu și practica. Îți sare cam repede muștarul, spui verde în față ce gândești, însă cei din jurul tău te iubesc fix așa cum ești.

Unghii rotunde

Ești un om fericit, iubitor de pace și liber. Tu ești cel care gândește altfel decât ceilalți. De aceea rareori mergi după mulțime. Spui mereu ceea ce gândești și nu-ți pasă de părerile celor din jurul tău.

Unghii pătrate

Ești o persoană căreia îi place libertatea, însă știi și cum să conduci oamenii. Îți place să fii iubit și în centrul atenției, iar creativitatea și ingeniozitatea cu care ai fost înzestrat te ajută să rezolvi multe probleme.

Unghii triunghiulare

Ești unul dintre cei mai deștepți oameni. Te lauzi cu o minte foarte inovatoare și strălucitoare. Adesea știi cum să arunci idei noi, ești cel mai rapid în asta.

În formă de migdală

Prietenos, cinstit și politicos când trebuie. Nu te temi să încerci lucruri noi, ai o imaginație bogată și esti întotdeauna sincer cu cei din jurul tău.

În formă de sabie

Ești ambițios și muncești din greu pentru a-ți transforma visele în realitate. Îți cunoști propriile limite și ești deschis la orice fel de discuții.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile