„Vă rog să share-uiți asta dacă aveți pe cineva care are cancer”

Share
12
Tweet
foto Foto: shutterstock.com

... așa începe mesajul unei tipe care s-a săturat să tot vadă cele mai stupide postări despre cancer.

Ce este Facebook pentru tine? Pentru mine este o rețea de socializare prin intermediul căreia niște prieteni râd de mine sau o folosesc foarte mult la locul de muncă. De mult timp am încercat să mă apăr de piatra care îmi cade în cap de fiecare dată când citesc un status care începe cu “cancer"

Dacă introduceți doar două cuvinte în căutarea pe Facebook, veți vedea câți oameni apreciează postările despre cancer.

Unii dintre noi își doresc o casă nouă... O mașină nou ... Un telefon nou... Pierderea în greutat ... Un loc de muncă... Dar cei care luptă împotriva cancerului știu că vor doar un lucru.... Copiați acest lucru în memoria celor care au pierdut această bătălie sau cei care se luptă în prezent.

De ce fac oamenii asta? Unde este onoarea pentru cei decedați, pentru oamenii bolnavi? Unde a dispărut bunul simț?

Pentru că de fiecare dată când postezi, mă întreb ce are de-a face cu părinții mei care au murit de cancer. Amândoi. Acolo nu este nimic.

Acestea sunt luptele personale, interioare, cele mai stricte, fără percuție. În onoarea bolnavilor, puteți merge în mod regulat la examene clinice. Poți, dacă crezi, să mergi la biserică, să aprinzi lumânări, să te rogi. În memoria lor, puteți deveni un popor mai bun. În cinstea lor, ștergeți postările pesimiste și mesajele de pe Internet. Pentru fiecare dintre acești oameni este o poveste despre ei înșiși.

Dacă sunt în viață, spuneți-le ceva amuzant, dacă nu, mergeți la cimitir, puneți flori și spuneți-le ceva amuzant. Apoi, nu postați tot pe Facebook.

Există oameni pe rețelele sociale care se luptă cu căderea părului, vărsături, vindecarea rănilor după intervenție chirurgicală, frică, depresie, familie îngrijorată. Și da, speră că se vor vindecă. Și pacienții cu cancer au Facebook și mă îndoiesc complet că prietenii virtuali le pot alina suferința.

Dacă mergeți la orice consiliere pentru pacienții cu cancer, veți auzi ce este important pentru bolnavi -sprijin din partea familiei și al prietenilor. Acest lucru înseamnă să vorbești cu ei, să mănâncați împreună, să vedeți unui film, să beți o cafea, să îi ascultați. Nu să share-uiți postări despre boală, despre cancer.

Sunt sigură că suntem toți oameni buni, dar uneori este bine să ne gândim la ceea ce facem, chiar și atunci când intențiile noastre sunt sincere și bine intenționate".

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile