Valentine’s Day la Hogwarts: cum e o cină romantică în cel mai magic loc din lume

Share
Tweet
Marea Sală din Hogwarts

Lumânările alea nu plutesc în realitate, dar castelul tot magic rămâne.

Cei de la Warner Bros. au organizat weekendul ăsta un eveniment extraordinar în Londra. Cuplurile norocoase care au făcut turul studioului vineri sau sâmbătă au putut poposi la masă pentru o cină romantică fix în Marea Sală, sub privirile lui Harry Potter, Dumbledore, Hagrid sau McGonagall. În fine, erau doar niște manechine costumate ca personajele respective, dar tot vorbim despre încăperea spectaculoasă în care elevii de la Hogwarts se reunesc zilnic să mănânce.

Foto: pottermore.com

Cina a debutat cu un cocktail numit Love Potion și aperitive precum terină de pui (preparat franțuzesc) sau tarte cu smochine, rozmarin și brânză de capră. Au urmat cotlet de miel, ricotta gnocchi și diverse prăjiturele. Îndrăgostiții au fost și pozați în timpul mesei, dar – din păcate – fotografia nu se mișcă...

Foto: Warner Bros. Studio Tour London

După momentul ăsta magic, participanții au continuat cu turul clasic al studiourilor de filmare. Au avut ocazia să calce prin biroul lui Albus Dumbledore, camera de zi a Cercetașilor, Pădurea Interzisă și alte platouri de care ne-am îndrăgostit cu toții în copilărie. Totul s-a încheiat cu o altă poțiune misterioasă la pahar, servită pe Peronul 9 și ¾, chiar lângă locomotiva originală a Expresului de Hogwarts.

Foto: facebook.com

Îți pare rău că n-ai fost și tu? Fii atent: un bilet costa 495 Lire, adică 2.600 lei, plus că toate locurile fuseseră vândute încă din octombrie 2017. Oricum, sigur o să se mai organizeze evenimentul și în 2019, așa că pune bani deoparte și fii pe fază toamna asta, când se pun biletele în vânzare.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile