Vedetele astea de la Hollywood sunt mai deștepte decât tine și tu habar n-aveai

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
11
Tweet
James Franco

Lumea de la Hollywood și-a creat o imagine de univers superficial, unde nu contează doar talentul pe care-l ai, ci și modul în care arăți sau lucrurile pe care ești dispus să le faci pentru un anumit rol.

Imaginea asta începe să devină din ce în ce mai dezechilibrată în prezent, pe măsură ce lucruri reale și dure încep să iasă la iveală (#metoo).

Apropo de adevăruri, cât de des se vorbește despre nivelul de inteligență al actorilor? Mult mai interesante sunt relațiile lor sau cărările care i-au adus în prim plan, nu?

Nu știu exact de ce, deoarece eu sunt fascinată și de diplomele pe care le-au adunat de-a lungul vieții și facultățile pe care le-au terminat along the way.

Să nu mai vorbesc de faptul că aceste fun facts sunt mi-nu-na-te pentru un început de conversație, atunci când vrei să spargi gheața.

Dacă ești curios sau cel puțin vrei să-ți confirmi niște bănuieli, uite o listă mișto cu personalități care sunt mega deștepte și tu poate nici n-aveai habar de una ca asta:

Lupita Nyong

Lupita deja deține un Oscar, dar până să ajungă aici, ea a aplicat la Hampshire College și s-a mutat în State pentru a-și lua o diplomă în cinematografie. Nu s-a mulțumit doar cu asta, ci a făcut și un master de 3 ani la Yale School of Drama.

Lupita Nyong

Conan O'Brien

Conan a făcut Harvard, unde a învățat istorie și literatură. Ziarul școlii l-a numit "pre-eminent jokester" în 1985, lucru justificat, deoarece el era și președintele Harvard Lampoon - o organizație socială semi-secretă care a publicat și o revistă umoristică. Ah, și a terminat Harvard magna cum laude. Oh!

Conan O'Brien

James Franco

Tânărul Franco obișnuia să fie un geniu al matematicii, dar a renunțat la UCLA în primul an. 10 ani mai târziu, actorul s-a întors la școală și a început să strângă diplome. A absolvit UCLA în 2 ani, apoi s-a mutat la New York, unde s-a înscris la NYU pentru a învăța film.

A continuat cu Columbia University și Brooklyn College unde a învățat scriere creativă, iar apoi s-a dus la Warren Wilson College din Carolina de Nord pentru un program de poezie. Lucrurile nu se termină aici, iar James a făcut și un doctorat în engleză la Yale.

James Franco

Natalie Portman

Natalie se mândrește cu o diplomă de la Harvard. Ea s-a înscris sub numele de Natalie Herschlag (numele ei adevărat), pentru anonimitate, dar profesorii am remarcat imediat că este o studentă excepțională. Portman vorbește 6 limbi străine și a fost publicată de 2 ori în jurnale științifice.

Natalie Portman

Kate Beckinsale

Înainte ca tu să o vezi în rolul lui Selene din "Underworld", Kate a studiat literatura franceză și rusă în cadrul Oxford University's New College. În prezent, ea vorbește fluent franceză, rusă, dar și germană.

Kate Beckinsale

David Duchovny

Controversatul David are o diplomă de absolvire în literatură engleză în cadrul Princeton University. Adăugăm și un master în același domeniu de la Yale, iar tabloul este complet.

A început să facă și un doctorat, dar a renunțat în 1987, atunci când a apărut într-o reclamă la bere, fapt care i-a deschis drumurile către alte audiții. PS: teza lui de doctorat a purtat numele de - Magic and Technology in Contemporary Poetry and Prose.

David Duchovny

Alicia Keys

Alicia este câștigătoare de Grammy și o artistă extrem de talentată. Ea a început să studieze pianul clasic la vârsta de 7 ani, iar la scurt timp după a intrat la Professional Performing Arts School din Manhattan, unde a studiat jazz.

La vârsta de 14 ani își scria singură piesele, iar al 16 ani a absolvit cu A pe linie. La 4 săptămâni după ce a primit o bursă în cadrul Columbia University, ea a renunțat la școală pentru a-și urma cariera.

Alicia Keys

Geena Davis

Geena este cu adevărat SMART. A absolvit Boston University, cu o diplomă în dramaturgie, și este membră Mensa - are un IQ care se încadrează în 2% din populația lumii.

Geena Davis

Jodie Foster

Jodie știa să citească singură înainte să facă 3 ani, iar apoi s-a jucat cu actoria în cadrul Lycée Français din Los Angeles. După liceu, s-a înscris la Yale, iar după absolvire și-a continuat cariera în cinematografie.

Jodie Foster

Brooke Shields

Actrița a studiat literatură franceză la Princeton și aproape era să renunțe, din cauza dorului de casă, dar, în cele din urmă, și-a dus studiile la bun sfârșit.

Brooke Shields

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile