Vogue i-a șocat pe cititori printr-un pictorial în care Gigi și Bella Hadid apar goale împreună

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Bella și Gigi

Numărul din 2 februarie al revistei Vogue UK (ediția de martie) va apărea în două exemplare - pe una dintre ele va fi Gigi Hadid pe copertă, iar pe cealaltă va fi Bella, sora ei.

Este pentru prima oară când cele două supermodele apar pe două coperte ale aceleiași publicații împreună, iar pictorialul pe care l-au realizat a fost făcut de fotograful Steven Meisel.

Pozele cu Bella și Gigi din interiorul revistei sunt ceva mai îndrăznețe, așa că mulți dintre cititori s-au simțit șocați să le vadă pe femei împreună, dezbrăcate.

Mulți au criticat publicația pentru că nu pot accepta să vadă două surori nud împreună, într-o revistă de fashion, dar adevărul este că nu-i nimic pornografic la mijloc, ci doar o imagine artistică, alb negru.

Rândul doi de critici se referă la faptul că trupurile modelelor au fost photoshopate masiv.

Vogue UK s-a obișnuit în ultima vreme cu controversele, mai ales de când Edward Enninful a preluat conducerea. Edward este de 4 luni în rolul de redactor-șef, iar destinul Vogue a fost foarte interesant de atunci și până acum:

Ediția din decembrie a fost acuzată că i-a deschis pielea modelului Adwoa Aboah, de origine ghaneză și britanică.

Ediția din ianuarie a avut-o pe Taylor Swift pe copertă, dar în paginile revistei nu s-a găsit niciun interviu cu ea, ci doar o poezie scrisă de artistă.

Ediția din februarie a avut titlul "de ce trebuie să vorbim despre rasă", dar pe copertă apăreau actrițele albe Nicole Kidman și Margot Robbie. Oh!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile