Astea sunt zodiile care își găsesc marea dragoste în această toamnă

Share
129
Tweet
horoscop Foto: shutterstock.com

Toamna aduce cu ea sentimente frumoase. Pe lângă cer senin și soare din plin, vine cu vești bune pe plan sentimental și schimbări importante pentru tine.

Dacă până acum te-ai bucurat de libertatea singurătății, de data asta, Cupidon a pus ochii pe tine. Îți vei găsi sufletul pereche, iar partenerul la care ai visat tot anul îți va ieși în cale. Iar astrele au și ele un cuvânt de spus în toată povestea asta:

Taur

Dacă eşti Taur, în sfârşit vei găsi persoana alături de care vei avea parte de momente pline romantism. O să ți se pară un vis și-ți vei spune că au meritat toate nopțile în care ai plâns. Ești gata să experimentezi lucruri noi și frumoase. Așa că stai cu ochii-n patru, pentru că Făt-Frumos îți iese în cale la drum de seară.

Gemeni

În următoarele două luni ai toate șansele să-ți găsești jumătatea. Însă, în același timp, astrele te sfătuiesc să fii înțelept și să-ți calculezi cu atenție pașii, pentru că o fostă iubire ar putea să reapară în peisaj. O să ai parte de o lună agitată, dar se intrevăd o serie de distracții care îți vor aduce multă satisfacție. Vestea bună e că Universul îți va oferi mai multe alegeri.

Leu

Toamna asta vei trece peste toate relaţiile eşuate din trecut și vei fi pregătit să începi o nouă viaţă alături de un necunoscut. Vei simți că este exact ceea ce lipsea din viața ta și vei realiza de ce nu a mers nicio relaţie până acum. Pregătește-te pentru marea întâlnire, căci acest nou tip de dragoste te va schimba pentru totdeauna.

Fecioară

Este momentul să nu te mai opui schimbărilor. Lasă viața să-și joace cărțile cum știe ea mai bine și o să fii uimit încotro te duce. Luna octombrie aduce multă pasiune în viața ta și până la sfârșitul anului vei fi atras ca un magnet de o persoană și faci tot ce poți pentru a o seduce. Este fix ceea ce îți trebuia!

Săgetător

Un simplu flirt la început de toamnă se poate transforma într-o relație serioasă. Sunt șanse mari să te super îndrăgostești, încât iubirea va domni asupra ta. Vei dori să experimentezi lucruri noi și vor avea loc schimbări importante, pe termen lung, la capitolul iubire.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile